Iker Casillas ha viscut una de les nits més màgiques i emotives en els seus últims dies com a membre del Porto. No ha estat una temporada fàcil per a ell, ja que no ha pogut jugar a causa de l'infart que va patir l'any passat, però la recompensa que ha viscut com a integrant del club fora dels terrenys de joc ha estat immensa després que l'equip portuguès conquerís el doblet de la Lliga i la Copa.

El porter exmadridista que, per cert, tornarà al Reial Madrid la temporada que ve, va elogiar públicament el que va ser el seu entrenador durant tres temporades, Sérgio Conceição. En una publicació d'Instagram ha destacat les qualitats "d'exigent al màxim i competitiu" com a base per fer un equip guanyador. 

"És fàcil dir-ho ara, però si aquests tres anys el Porto ha aconseguit trofeus i poder lluitar per ells és per aquest entrenador", ha lloat Casillas. En el seu període com a tècnic de l'equip portuguès, Conceição ha aconseguit dues lligues i una Copa, un balanç gens dolent.

Últim cop que aixeca un trofeu

Precisament, la Copa se la van adjudicar la passada nit després de vèncer el Benfica per 1-2. Com a gest simbòlic i com a agraïment per tot l'esforç dedicat al Porto, els seus companys van permetre que Casillas aixequés el trofeu juntament amb el capità de l'equip, Danilo Pereira. 

A partir d'ara, Iker tornarà a la casa blanca cinc anys després per fer d'assessor de Florentino Pérez. Per tant, haurà d'acostumar-se a veure des de fora del terreny de joc les victòries del seu equip, en lloc de ser partícip d'elles.