Sembla que estem vivint un 2020 de pura simulació, on algú vagi programant coses inversemblants que acaben succeint. Si ja costava fer-se a la idea que estem vivint una pandèmia i un confinament, ara salta una notícia esportiva que deixa els aficionats del futbol estupefactes: Iker Casillas torna al Reial Madrid

Tanmateix, el paper que desenvoluparà la llegenda blanca serà la d'assessor de Florentino Pérez, una funció que també va desenvolupar Zinedine Zidane abans de convertir-se en entrenador de l'entitat madridista. Tampoc es descarta que Casillas pugui fer d'ambaixador del Reial Madrid. En tot cas, les funcions que adquireixi s'aniran definint en les pròximes setmanes. 

Iker Casillas Porto torna @ikercasillas

Iker Casillas celebrant aquesta setmana la lliga aconseguida per l'Oporto. 

El porter es va retirar del futbol actiu l'1 de maig del 2019 després de patir un infart de miocardi. Des d'aquell moment, va tenir un paper d'enllaç entre la directiva i el planter de l'Oporto, l'equip on militava des de la seva sortida del Reial Madrid l'any 2015.

Sortida polèmica

Els últims anys d'Iker Casillas al Reial Madrid van estar rodejats de crítiques i polèmiques. L'etapa de José Mourinho al capdavant de la banqueta madridista va danyar molt la imatge del porter en els mitjans de comunicació i en l'afició després de ser acusat de talp i de filtrar informació del vestidor.

Tot i que el portuguès va marxar al final de la temporada 2012-13, Casillas va romandre encara dos anys més en el club dels seus amors, malgrat les nombroses crítiques que seguia rebent. És per això que el maig de 2015 va anunciar la seva marxa del club en una roda de premsa solitària i entre llàgrimes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pocas veces hablé de mi salida del @realmadrid. Di una rueda de prensa en solitario, error, y me fui. 5 años han pasado ya desde entonces. 5 años que cruce la frontera que me llevó a nuestro país vecino: Portugal. Necesitaba volver a sentirme otro. Tener un nuevo ambiente, abandonar estar tan expuesto a la crítica y querer mejorar. Es así amigos, todos los jugadores (sean buenos o malos) quieren mejorar. Y para ello hay mejorar lo físico y lo mental. Y esto último era importante. En Oporto lo volví a sentir. Que no os cuenten otras cosas. Esta foto es de un Real Madrid vs Getafe, temporada 14/15. Yo ya sabía que iba a ser mi último partido. The Last Match. #iwillcomeback #madrid #buenasnochesmundo🌍

A post shared by Iker Casillas (@ikercasillas) on

Tal com ja deixava entreveure Casillas en el seu Instagram, l'hora de tornar a casa ha arribat i el mític porter blanc ha decidit deixar enrere els mals moments viscuts a Madrid i obrir un nou capítol en la seva història.