Continua la crisi al Barça i continuen sortint noves informacions al respecte. I3 Ventures, ja amb el contracte rescindit amb el club blaugrana, és ara el centre de les mirades. La SER ha tornat a treure una nova vinculació entre l'empresa i un dels comptes difamatoris.

Concretament, per situar-nos, hem de remuntar-nos al 18 d'octubre del 2017, abans d'un partit de fase de grups de Champions contra l'Olympiacos —que el Barça va guanyar per 3-1— el club va exhibir una pancarta amb el lema "Diàleg, Respecte i Esport". Un missatge en resposta als empresonaments de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Pancarta Diàleg Respecte Esport Barça FC Barcelona

FC Barcelona

Fins aquí, tot correcte, però la SER revela que precisament va ser el 19 d'octubre, un dia després, quan I3 Ventures va crear un dels comptes que van servir per presumptament difamar contra els crítics a Bartomeu.

Respeto Deporte Facebook I 3 Ventures

Sota el nom de 'Diálogo, respeto y deporte', el mateix nom de la pancarta però en castellà, es va crear aquesta pàgina de Facebook que ara han assenyalat com un dels comptes que orquestraven sistemàticament els atacs favorables a Josep Maria Bartomeu.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat