Eden Hazard és el problema més gran que ara mateix ha d'afrontar el Reial Madrid. Perquè en les seves declaracions recent va revelar un dels grans incendis que hi ha actualment al vestidor, i és que la seva relació amb Carlo Ancelotti està totalment fracturada. No hi ha comunicació entre ells, i no es dirigeixen la paraula, per molt que hagin insistit que el respecte mutu no s'ha perdut. El que sí que s'ha perdut és l'esperança de donar-li sortida.

Florentino Pérez no es mostra gens optimista sobre això, i creu que serà molt complicat trobar un comprador per a l'extrem de 32 anys. Una cosa que s'entén a la perfecció, i que resulta lògica, a causa del nul protagonisme que ha tingut aquesta campanya, disputant només set partits. Cap club no vol córrer el risc de firmar un jugador que hi són declivi, que té una edat avançada, i que no té ritme competitiu, a més de presentar un historial mèdic preocupant.

I sense esmentar l'elevat salari que percep, que oscil·la entre els 16 i els 20 milions d'euros nets anuals. Per molt que en el Santiago Bernabéu estiguin disposats a regalar-lo, i acceptaran qualsevol oferta en ferm que arribi, independentment de la quantitat que rebin, no hi ha constància que existeixi interès per part de cap conjunt. A més, l'internacional belga ha reafirmat la seva intenció de quedar-se fins a 2024, i respectar el contracte que té firmat.

Una cosa que el Madrid resa perquè no passi, i confien a poder arribar a un acord per llançar a Hazard aquest any, encara que per a això hagin d'oferir-li la carta de llibertat. Perquè si finalment el '7' es queda, haurien de renunciar a un fitxatge, que no podria arribar en no tenir espai a la plantilla. Ens referim a Brahim Díaz, que ha fet mèrits més que suficients per ser recuperat, després de l'evolució que ha experimentat a les files de l'AC Milan.

Per poder incorporar al malagueny, primer seria necessari desprendre's de l'ex del Chelsea i del LOSC Lilla, una tasca que s'està complicant en excés.

Brahim no pot ser cedit un altre curs més

El més senzill per a Florentino Pérez seria ajornar la tornada de Brahim fins al pròxim estiu, i que es quedi a préstec en San Siro, esperant que per fi arribi el dia de dir adeu a Hazard. Tanmateix, la normativa impedeix que un futbolista estigui més de tres anys a préstec en un mateix conjunt.

És a dir, que Díaz superaria aquell termini. I els 'rossoneri' tenen una opció de compra valorada en 22 'quilos' que tenen decidida executar.