Florentino Pérez ja està treballant en la planificació esportiva de cara a la pròxima temporada. El president blanc no està content amb algunes de les peces de l'actual plantilla i ja té al seu cap alguns fitxatges per millorar posicions que en els últims mesos s'estan quedant lluny del nivell que necessita un aspirant a la Champions League com és el Reial Madrid.

Un recanvi de pes per al mig del camp

Un d'aquests arribaria per reforçar el mig del camp. Florentino Pérez té dubtes sobre si renovar Luka Modric, ja que amb 37 anys les seves millors nits ja han passat i el rendiment que està oferint després de l'aturada pel Mundial de Qatar s'està quedant molt lluny del que es va veure durant la campanya anterior. Per aquesta raó, el president blanc ja tenia molt avançat el fitxatge de Bellingham, que arribaria per ser l'interior titular d'un equip que tindria sis jugadors per als tres llocs del mig del camp: Tchouaméni, Camavinga, Valverde, Kroos, Ceballos i el fitxatge de Bellignahm, ja amb Modric fora de l'equip.

Luka Modric protegeix pilota / Foto: Europa Press
Luka Modric protegint la pilota davant d'Ez Abde / Foto: Europa Press

Tanmateix, durant l'última setmana, el Reial Madrid ha conegut que Dani Ceballos no renovarà el seu contracte, que finalitza el 30 de juny, i abandonarà el club merengue com a agent lliure. Així doncs, la secretària tècnica haurà de començar a moure's per trobar un perfil de mig que tingui un rol semblant al que ha tingut Ceballos durant la vigent temporada. És a dir, un suplent de garanties que pugui oxigenar els titulars i revolucionar partits tancats. Una tasca difícil que Florentino haurà de solucionar durant els propers tres mesos.

Les possibles destinacions de Dani Ceballos

Amb la decisió ja presa, Dani Ceballos està a la recerca d'una nova destinació, que li garanteixi la titularitat. Ceballos ja té 26 anys i considera que amb aquesta edat ha de recaure a un projecte en el que pugui ser primera espasa. On millor trobaria això seria al Betis. Tanmateix, el públic bètic no va rebre bé l'uterà en la seva última visita al Benito Villamarín. Per aquesta raó, el seu fitxatge pel club en el qual ha crescut com a futbolista sembla bastant complicat.

Dani Ceballos controlant la pilota en el Santiago Bernabéu / Foto: Europa Press
Dani Ceballos controlant la pilota en el Santiago Bernabéu / Foto: Europa Press

Davant d'aquesta situació, a Ceballos li apareixen dues alternatives que podrien ser interessants per diferents motius. La primera d'elles seria la de l'Atlètic de Madrid, on seria titular indiscutible. La segona, i la que sembla més factible, la de la Premier League. Alguns clubs anglesos com l'Everton, el Tottenham o el Liverpool podrien fer-li una bona oferta, ja que els tres equips tenen urgències en el seu mig del camp.