Florentino Pérez és conegut per fer grans fitxatges, seu va ser el projecte del Reial Madrid dels galàctics, i seus són els fitxatges de Cristiano Ronaldo, entre altres grans noms. Tanmateix, també ha comès algun error com una casa, en la qual cosa a fitxatges es refereix.

Aquest any, sense anar més lluny, el Reial Madrid té amb dos llasts importants que ve arrossegant des de diverses temporades enrere. Un d'ells és Eden Hazard, el belga va arribar procedent del Chelsea com el nou Cristiano Ronaldo, però el cert és que el futbolista ha passat més temps a la banqueta que als terrenys de joc i Carlo Ancelotti no compta amb ell. Cada vegada que ha jugat s'ha passejat sobre la gespa i el conjunt blanc ja està pensant en com desfer-se d'ell.

Florentino Pérez / Foto: EFE
Florentino Pérez amb rostre seriós/ Foto: EFE

Un cas pitjor que Hazard

Però el belga no és el pitjor que ha passat pel Santiago Bernabéu. L'altre cas que encara cou al Reial Madrid és el de Mariano Díaz. El club blanc va repescar el jugador procedent de l'Olympique de Lyon, a la temporada 2018-2019, coincidint amb la sortida de Cristiano Ronaldo, i evitant que el Sevilla se l'emportés quan estava a punt de firmar pels sevillans.

Des de la seva arribada, el de Premià de Mar no ha comptat per a cap dels entrenadors amb qui ha coincidit. En les últimes quatre temporades al Santiago Bernabéu, la seva segona etapa com a futbolista del Reial Madrid, només ha jugat 47 partits en els quals ha anotat 3 gols.

Carlo Ancelotti amb la mirada perduda en el Reial Madrid / Foto: Europa Press
Carlo Ancelotti amb la mirada perduda / Foto: Europa Press

Tant Zinédine Zidane, primer, com Carlo Ancelotti, després, van deixar clar al davanter que no comptaven amb ell, fent-ho participar de forma residual en la majoria de partits que ha disputat. Amb tot, Mariano s'ha negat a sortir del club en múltiples ocasions, conscient que cap equip no anava a pagar-li el que percep al Reial Madrid.

Mariano és deficitari

I és que l'ariet de Premià de Mar, cobra 4,5 milions d'euros per estar assegut a la banqueta, encara que les males llengües asseguren que la quantitat que rep Mariano anualment és molt més gran. Vistes les prestacions del jugador, el cert és que ha sortit molt deficitari.

Mariano Díaz escalfament Reial Madrid Europa Press
Mariano Díaz durant un escalfament amb el Reial Madrid / Foto: Europa Press

El futbolista, per fi, abandonarà la disciplina merengue el juny de 2023, quan acaba la seva vinculació amb el Reial Madrid que, com és lògic, no li renovarà el contracte. El Reial Madrid ha perdut una milionada entre traspassos i sous i no continuarà perdent diners per un futbolista que, al cap i a la fi, té el dubtós honor de ser el pitjor fitxatge de la història del Reial Madrid.