Tant Kylian Mbappé com Erling Haaland ja comencen a deixar pistes sobre el seu futur. Ambdós joves prodigis estan cridats a abandonar els seus clubs i els seus possibles destins cada cop són més acotats.

Quan Mbappé va rebre el premi al 'Millor jugador de l'any' a Dubai el passat 28 de desembre, va deixar anar en una entrevista per la CNN que no aniria al Reial Madrid durant el mercat d'hivern. Sospitós que, en comptes de limitar-se a dir que seguirà al Paris Saint-Germain, hagi fet referència al club que presideix Florentino Pérez. De la mateixa manera que ha passat amb el parisenc, les darreres declaracions de Haaland també han estat el centre de totes les mirades.

Mbappe PSG EFE

Kylian Mbappé, celebrant un gol amb la samarreta del PSG / Europa Press

Erling Haaland deixa una altra molla de pa al camí

Haaland està passant les vacances de Nadal a Marbella, on la seva família té una propietat. Els Haaland són uns enamorats del clima d'Espanya i dels seus cuidats camps de golf, la segona passió del seu pare Alf-Inge. Acostumen a freqüentar la zona, i quan disposen de temps lliure, no s'amaguen fent vida a la localitat malaguenya. 

Tant és així, que reconegut per un grup d'aficionats a peu de carrer, l'ariet noruec de 21 anys ha estat preguntat pel seu futur. Ja sigui símptoma de la relaxació pròpia de les vacances, o de què s'apropa el desenllaç del culebró, la resposta del davanter del Borussia Dortmund no ha decebut: "Jugaré aquí, a Espanya”.

Erling Haaland Borussia Dortmund EuropaPress

Erling Haaland, celebrant un gol de genolls sobre la gespa / Europa Press

S'estreny el cercle

Deixant de banda l'Atlètic de Madrid vist l'overbooking en la seva línia ofensiva, Haaland només té dues possibilitats: Reial Madrid o Barça. Si els blancs s'alcen amb el fitxatge de Mbappé i completen un doblet multimilionari amb el fitxatge del davanter escandinau, el club merengue donaria un cop sobre la taula tant esportivament com a escala de màrqueting.

Pel que fa al Barça, les seves variables a favor són la bona relació entre Joan Laporta Mino Raiola i la marca que els vesteix. Segons ha transcendit en les darreres setmanes, Nike podria assumir una part del traspàs del '9' borusser pel Barça per evitar que Adidas, distintiu del Reial Madrid, dispari la seva facturació mitjançant la venda de samarretes impreses amb el nom de Haaland a l'esquena.

Joan Laporta Florentino Perez Foto Real Madrid

Salutació entre Florentino Pérez i Joan Laporta / Reial Madrid

Ja entrat 2022, s'estreny el cercle de destins dels cracs que marcaran una època. 

 

Imatge principal: Erling Haaland, celebrant un gol amb el Borussia Dortmund / Europa Press