La Federació Anglesa (FA) ha advertit l'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, pel comportament que va tenir durant el partit del passat dijous entre el City i el Liverpool que va acabar amb victòria dels citizens per 2-1 amb els gols d'Agüero i Sané.

En un moment donat del matx, quan estava tot obert, Guardiola es va enfadar i va recriminar al quart àrbitre unes decisions. El tècnic català va llençar la bufanda que duia i es va dirigir al col·legiat amb un to elevat.

És la primera advertència d'aquestes característiques pel de Santpedor i en el cas de rebre un total de quatre es podria enfrontar a una sanció esportiva que el deixaria lluny de la banqueta durant un o més partits. No obstant això, la Federació Anglesa va multar Guardiola amb una sanció de 20.000 lliures (22.500 euros) per lluir el llaç groc durant els partits de Copa.

Amb la victòria contra el Liverpool, el City va aconseguir retallar les diferències amb el líder red a quatre punts i posen emoció a la Premier League. Aquest diumenge, a les 15.00 hores, els citizens disputaran un partit a la FA Cup contra el Rotherham.