Antoine Griezmann té un problema. El francès, un esquerrà dels que busquen zones interiors constantment, està condemnat a jugar engarjolat. El francès sabia que el rei de l’atac del Barça és Leo Messi i que hauria d’adaptar-se a la banda esquerra, però aquest dissabte ha topat per primer cop amb la dura realitat.

Contra el Borussia Dortmund, Ernesto Valverde ha apostat per un trident format per Luis Suárez, la referència, Griezmann i Ansu Fati. Sorprenentment, però, el tècnic blaugrana ha situat el davanter francès a la banda esquerra i el juvenil a la dreta, de manera que tots dos han jugat a cama natural.
 

leo messi barça efeEFE

Des del perfil contrari al que desitjaria, Griezmann no ha brillat i s’ha passat la major part del partit enganxat a la línia de banda, on és impossible xutar a porteria. Només ha pogut desencadenar-se al final del primer temps, quan ell i Fati s’han intercanviat les posicions.

La notícia de la nit, però, l’ha protagonitzat Messi. L’estrella de l’equip per fi ha debutat aquesta temporada, fet que ha provocat l’exili definitiu de Griezmann al perfil esquerre. La posició és evident que l'incomoda, però, pel seu propi bé i pel de l’equip, valdrà més que s’hi acostumi. Com és lògic, Messi no renunciarà al seu espai. I encara menys per beneficiar un jugador que no l'entusiasma, precisament.