Gerard Piqué va deixar anar una bomba el passat dimecres quan va penjar una fotografia de l'alineació de la final del Mundial de Sud-àfrica del 2010. Aquell equip titular que posteriorment va acabar aixecant la primera Copa del Món de la història d'Espanya. I l'exdefensa i actual president de la Kings Legue va ser un dels protagonistes.

Un campió del món a la Kings League?

En les últimes hores s'ha començat a parlar de noms i de les possibles interpretacions d'aquest missatge de Piqué. I la teoria més estesa diu que un dels campions del món titulars en la final contra els Països Baixos jugarà a la nova competició. La mateixa Kings League va fer hype a través de la piulada.

I mirant jugador a jugador sembla que es poden anar descartant alguns d'ells. Pedro Rodríguez (Lazio), Sergio Busquets (Barça) i Sergio Ramos (PSG) no poden ser perquè encara estan en actiu i enmig de la temporada. Xavi Hernández (Barça) i Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) també estan en actiu, però des de les banquetes. Joan Capdevila ja juga la Kings League al Saiyans FC. Iker Casillas és el president d'1K. I després queden David Villa i Carles Puyol, ja retirats, com també Andrés Iniesta, que és jugador del Vissel Kobe japonès però està de vacances.

I una altra de les opcions seria mirar cap al mateix Gerard Piqué. Ja en la passada jornada hauria pogut jugar perquè hi havia una de les cartes que l'obligava a vestir-se de curt. Però aquest pot ser un missatge en clau i que fes referència a ell mateix, ja que pot ser que aquest diumenge sí hagués arribat el moment de veure el seu debut com a futbolista a la Kings League. O potser té a veure amb el seu últim missatge i que sigui una carta de la lliga que tingui a veure amb algun campió del món?

Els dubtes dels jugadors 12 de la jornada 5 de la Kings League

Sigui quina sigui la carta, de moment ja tenim algun nou jugador 12 per a la jornada 5 de la Kings League. Jijantes FC ha anunciat que Antonio Barragán, ex del Liverpool, Betis, València, Deportivo o Elx, serà el jugador estrella del conjunt de Gerard Romero. Una nova arma per poder aconseguir la primera victòria.

En la resta d'equips apareixen incògnites. El youtuber Delantero09 seria el fitxatge d'1K, però sembla que l'equip d'Iker Casillas està jugant amb els fans de la Kings League. I l'altre gran dubte és qui serà el jugador número 12 de l'XBUYER TEAM, novament volent crear expectatives des de fa alguns dies.