El Girona s'ha acomiadat de la Copa del Rei després d'haver perdut de manera contundent contra el Vila-real a Montilivi (0-3). El partit ha estat marcat pel temporal Glòria, que ha colpejat amb força l'estadi blanc-i-vermell abans, durant i després de la cita. Davant d'unes graderies pràcticament buides i amb la passivitat defensiva per bandera, el conjunt de Pep Lluís Martí ha regalat l'eliminatòria a la segona part. Si el KO a la Copa serveix per poder-se centrar en el verdader objectiu -l'ascens a Primera- equip i afició celebraran l'eliminació sense remordiments.

El tècnic del Girona ha alineat un onze amb diverses cares noves per tal de no desgastar els seus homes més importants. Aquest diumenge el Girona s'enfrontarà a l'Oviedo a Montilivi, de manera que Martí ha fet rotacions a totes les línies. La porteria l'ha ocupat Juan Carlos i la davantera, sense Cristhian Stuani, ha estat per Marc Gual i el nouvingut Brandon Thomas.

ontiveros jozabed vila real girona efe

Tot i presentar un onze poc habitual, a la primera part el Girona ha plantat cara a un dels equips més potents de Primera i ha aconseguit acostar-se a la porteria d'Andrés Fernández. Àlex Gallar i Brandon han intimidat el porter del conjunt valencià, però els de Javi Calleja han respòs amb aproximacions de Xavi Quintillà, Zambo Anguissa i Carlos Bacca.

A la segona part, però, el Vila-real ha fet valer la seva superioritat i ha estrenat el marcador gràcies a Funes Mori, que ha rematat un servei de córner en el minut 54 davant la passivitat de la defensa local. Les següents dianes han estat pràcticament consecutives. Santi Cazorla, en el 70, i Samu Chukwueze, al 72, han sentenciat el duel de Montilivi.