Aquest divendres el Girona va derrotar el Tenerife (1-0) gràcies a un gol de penal de Cristhian Stuani, el pitxitxi de la categoria amb 10 dianes. En el debut de Pep Lluís Martí a Montilivi, els blanc-i-vermells van ser superiors al conjunt canari i només van patir en els darrers instants de partit, quan l'equip visitant va buscar l'empat a la desesperada.

Ocasions i expulsió

El nou Girona de Martí havia transmès bones sensacions a Almendralejo contra l'Extremadura (1-3) i davant del Tenerife va confirmar que pretén convertir-se en un bloc sòlid. Al seu estadi, els gironins van tornar a dibuixar un clar 4-2-3-1 en el qual Jairo i Àlex Gallar van ocupar les ales i Stuani -que arribava tocat- la referència en punta.

A la primera part, el conjunt blanc-i-vermell va poder estrenar el marcador en el minut 6, quan un xut de Borja García des de la frontal va picar el pal. L'acció local va tenir resposta instantània del Tenerife, que també va topar amb la fusta en una centrada enverinada de Luis Milla. Poc a poc, però, els gironins van començar a dominar el duel i van intimidar Adriá Ortolá amb una rematada de Stuani que va fregar l'escaire i una acció de Jairo que, de nou, no va ser gol per culpa del pal.

​Aquestes dues accions van precedir la jugada clau del partit, que va tenir lloc just abans del descans. En el minut 44, Stuani estava a punt de quedar-se sol davant del porter visitant quan Aitor Sanz el va fer entrebancar, motiu pel qual va ser expulsat amb vermella directa.

Setge amb premi

A la segona part, i amb només 10 homes operatius, el Tenerife es va dedicar a defensar el 0-0 amb ungles i dents, però la seva resistència només va durar 17 minuts. En el 62, Sipcic va cometre un penal estúpid sobre Samu Sáiz i Stuani, que havia fallat contra l'Alcorcón per primer cop en moltes temporades, aquest cop no va perdonar.

Amb tot de cara, el Girona no va aconseguir sentenciar el duel i ho va acabar pagant, ja que en els darrers instants de partit els canaris es van envalentir i van aconseguir arribar a l'àrea de Juan Carlos. Finalment, però, els 3 punts es van quedar a Montilivi.  Dos partits, dues victòries per Pep Lluís Martí. El seu equip ara té 24 punts i se situa ben aprop de les places d'ascens directe.