El Girona continua en un núvol. Els homes de Míchel han derrotat amb solvència el Granada a domicili (2-4) i allarguen la seva ratxa triomfal a la Lliga, on porten quatre triomfs consecutius. De fet, es mantenen invictes, ja que l'únic partit que no han aconseguit guanyar va ser en el debut de la competició, quan van empatar al camp de la Reial Societat. Uns números que confirmen el gran estat de forma que està vivint el conjunt gironí, que es col·loca tercer a la competició regular, amb els mateixos punts que el Barça.

A més, contra el Granada han sumat tres punts d'or firmant un partit molt complet. A la primera part, donant ales al seu talent ofensiu, moment en el qual han trobat els gols de Tsygankov, Savio i David López;  posteriorment, patint en els moments de màxima exigència, quan els locals encara creien en la remuntada després dels gols d'Uzuni i Boyé; i en el tram final, agafant oxigen a través de les botes de Couto, que ha sentenciat el partit. Un partit coral que confirma el Girona com un dels millors equips de Primera Divisió. Ara haurà de continuar allargant aquest bon estat de forma contra el Mallorca, en el duel emmarcat en la sisena jornada.

El Girona brilla a Granada...

La primera part del Girona al Nuevo Los Carmenes ha estat majestuosa. L'equip català s'ha fet amb el domini del partit des dels primers instants i no ha deixat opcions a un conjunt local que s'ha rendit davant el talent i bon funcionament de l'elenc de Míchel. Valents com sempre, els gironins, impulsat per la rapidesa de Tsygankov i Savio a les bandes, han incidit en la defensa rival trobant les ocasiones i els gols de forma ràpida.

I el primer a celebrar ha estat, precisament, l'extrem ucraïnès, que ha aprofitat una intel·ligent passada de 'Savinho' per avançar els visitants en el marcador. Posteriorment, ha arribat el torn de l'extrem brasiler, que en una jugada semblant a la del seu company d'atac, ha perforat la xarxa defensada per un impotent Raúl Fernández també amb un xut llunyà. I abans del descans ha aparegut la pissarra de Míchel, decisiva per anotar la tercera diana del partit, que ha dut la firma d'un David López que s'ha trobat sol al segon pal a la sortida d'un córner.

... i també sap patir

Però malgrat aquest primer acte, encara quedaven 45 minuts. I el Granada, amb l'embranzida que li donava la seva afició, no volia rendir-se. El conjunt de Paco López s'ha refet després del descans i, mostrant una cara més ofensiva, ha obligat el Girona a fer una passa enrere. Ara bé, això no ha fet intimidar el conjunt gironí, que malgrat encaixar un gol al minut 63 en una jugada a pilota parada ha mantingut la calma i ha continuat dominant l'esfèric amb comoditat.

Passada a passada, els de Míchel han calmat el joc i no han deixat més opcions a la remuntada granadina, que s'ha quedat en una il·lusió. Perquè malgrat que Boyé ha ajustat el matx amb un gol quan faltaven menys de 10 minuts per al final amb una jugada aïllada, Yann Couto ha sentenciat el duel al minut 89, després d'una gran jugada col·lectiva. L'equip català ja pot dir que és un equip transversal, que domina tot els registres per convertir-se en la gran revelació de la Lliga.