Un empat a res al Coliseum Alfonso Pérez dona esperances al Barça a la Lliga Santander. El Getafe i l'Atlètic de Madrid s'han repartit els punts en un partit sense gols (0-0).

L'Atlètic, ni amb un un futbolista més durant més de vint minuts, ni atacant amb tot en els minuts finals, ha pogut endur-se els tres punts de casa dels seus veïns. El porter local David Soria ha frustrat constantment les aspiracions dels matalassers i el pal també ha evitat el gol de la victòria de Luis Suárez.

Un punt és molt poc per a l'Atlètic si vol seguir liderant la Lliga. El Reial Madrid unes hores abans ha guanyat i ja està a sis punts, i dilluns el Barça contra l'Osca podria quedar-se a quatre punts si aconsegueix la victòria.

Un empat sense gols

Un gol anul·lat a Joao Félix, l'expulsió de Nyom i un possible penal de Dembélé. El partit, tot i no tenir gols, ha estat entretingut. No a la primera meitat, més faltada de joc i de dominador que mai. Ningú volia governar en un duel que ja deixava entreveure que de gols no n'hi haurien gaires.

I aleshores ha sortit al camp Joao Félix perquè el Cholo Simeone ha vist clarament que tal com jugaven no aconseguirien marcar un gol per optar a guanyar els tres punts. I el portuguès ha donat un plus a l'equip, marcant un gol que no ha pujat al marcador perquè prèviament la pilota havia sortit per la línia de fons.

Luis Suarez Atletico Madrid EFE

Luis Suárez a punt de xutar una pilota durant el partit entre el Getafe i l'Atlètic de Madrid / EFE

Dembélé, Lodi i Lemar han entrat per part de l'Atlètic per intentar donar el cop definitiu al partit. Però la falta d'efectivitat, el pal i el porter Soria, han evitat la victòria matalassera. I no ho han aconseguit ni jugant amb un futbolista més durant més de vint minuts després de l'expulsió de Nyom, via instruccions del VAR, per una entrada excessiva.Frustració del líder al Coliseum i empat final sense gols. L'Atlètic de Madrid s'ha quedat sense arguments a Getafe i ja comença a notar de veritat l'alè de Barça i Reial Madrid a la Lliga. Dilluns es podria ajustar encara més la lluita pel títol.

Imatge principal: Moment de tensió durant el partit entre el Getafe i l'Atlètic de Madrid / EFE