La quarta jornada de la Kings League ja és història. Després del flagrant anunci que les fases finals de la competició presidida per Gererard Piqué se celebraran a un Camp Nou amb 90.000 persones, els resultats dels 12 equips de la lliga comencen a ser decisius per poder optar a estar en el play-off final que decidirà qui és el guanyador de la primera edició de la lliga. I com ja començar a ser habitual, durant la darrera jornada també hem viscut una sorpresa que podria haver revolucionat la jornada.

Es tractava de la possibilitat de tornar a veure Gerard Piqué de curt, jugant amb un dels equips de la Kings League. Però perquè això passés, un dels 12 equips havia de tenir la sort de tenir en les seves mans la 'Carta Piqué, que permetria l'entrenador afavorit alinear l'excentral de la Bonanova com un dels jugadors de l'equip. Ara bé, només hi havia un 5% de possibilitats que surti aquesta carta, així que era molt poc probable i, de fet, com era normal, no va acabar sortint.

Comença la lluita per la Final Four del Camp Nou

Però la possibilitat de veure Gerard Piqué, el president de la lliga, jugant amb un dels equips no era l'únic atractiu que hi havia en la quarta jornada.  I és que tots els partits han tingut resultats molt emocionants, plens de gols i tensió fins als minuts finals. Però és que a aquesta instància ja comencen a arribar equips necessitats de punts, com Jijantes FC o Pio FC, que encara no han sumat cap punt. Per tot això, els 6 partits d'aquesta jornada han tingut un pes fonamental per al futur de la Lliga.

Jijantes segueix sense saber el que és la victòria

El primer resultat de la quarta jornada de la Kings League ha deixat un partit marcat per l'emoció. En un 'derbi de Barcelona', l'equip dels germans XBuyer i el de Gerard Romero s'han enfrontat en un matx que ha tingut de tot. Finalment, un gol en el darrer minut de partit ha acabat decantant el partit en favor del XBuyer Team (3-2). Amb aquest resultat, Jijantes FC, malgrat estar per davant en el marcador durant el gran gruix del partit gràcies als gols de Jonathan Soriano, encaixa la quarta derrota consecutiva i se situa com a últim classificat de la taula clàssificatoria de la Kings League.

El Kun Agüero es reconcilia amb els penals shootout

En el segon partit de la jornada, el somriure ha caigut de cara del Kun Agüero. L'exfutbolista del FC Barcelona ha disputat la jornada, però a diferència de l'anterior, no ha pogut anotar cap gol. De fet, ha hagut de marxar al descans a causa d'unes molèsties musculars. No obstant això, el president de Kunisports ha acabat el matx content pel triomf que ha sumat el seu equip. D'altre banda, Pio FC, de la mateixa manera que Jijantes, continua sense saber que és guanyar en aquesta Kings League.

Exhibició de l'equip d'Adri Contreras

Una de les sensacions d'aquesta Kings League està sent l'equip que ha format Adri Contreras, un jove tiktoker especialitzat en futbol. Amb José Juan, mític porter de l'Alcoyano que va ser capaç d'eliminar el Reial Madrid a la Copa del Rei fa unes temporades, i Nico Pareja, exfutbolista de l'Espanyol que debutava en aquesta jornada com a jugador número '12',com a líders, El Barrio ha sumat un triomf contra un dels equips que encara no havien perdut, 1K d'Iker Casillas amb un contundent 5-2.

Ibai Llanos suma un triomf gràcies al primer 2 vs 2 de la història de la Kings League

Un dels partits que prometia ser més igualat era el Porcinos FC vs Rayo de Barcelona. Tanmatiex, això no ha estat així, ja que l'equip presidit per Ibai Llanos s'ha imposat de forma molt clara. I en part, ha estat gràcies a la decisió del seu entrenador de col·locar un jugador de camp (Hugo Fraile) de porter durant els darrers 2 minuts de la primera part, que s'han disputat amb el primer 2vs2 de la història de la Kings League. Durant aquells 2 minuts en què l'atzar ha dictaminat aquesta insòlita situació, Porcinos ha anotat dos gols i ha encarrilat un partit que ha acabat 5-1.

Aniquiladors trenca amb la imbatilitat dels Saiyans

Ja no hi ha cap equip invicte a la Kings League. Els Saiyans, l'únic equip que quedava sense conèixer la derrota, ha caigut a la tanda de penals després d'un partit que ha acabat 1-1. L'equip del famós creador de contingut The Grefg, era un dels favorits per endur-se el triomf, però la Kings League està plena de sorpreses i els Anaquilidores han aconseguit la seva segona victòria consecutiva. Tot i això, Saiyans acabarà la jornada, de nou, liderant la classificació.

'Maneta' del Ultimate Móstoles a l'equip liderat per Joan Verdú

El darrer partit de la jornada ens ha deixat una pluja de gols del Ultimate Móstoles (5-1). L'equip de DjMario ha firmat un triomf gràcies a una golejada que s'ha generat a partir d'una segona part dominant. Tot i la derrota, el gol dels Troncos, ha estat un dels millors d'una jornada, que com ve sent habitual, ha estat plena d'emoció.