Gerard Piqué segueix compromès amb els presos polítics. Després de defensar la innocència dels líders empresonats al Santiago Bernabéu, ara el central català ha compartit un vídeo d'Òmnium Cultural per acusar de mentider i manipulador a l'ex delegat del govern espanyol a Catalunya, el popular Enric Millo.

El central del Barça ha condemnat així la manipulació de Millo, que aquest dimecres va compartir un vídeo en el qual es veu al president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, durant el vespre del 20 de setembre davant la conselleria d’Economia, tot assegurant que ell no diu mai mentides.

La piulada de Millo ha rebut resposta des del propi compte d'Òmnium Cultural i també ha estat objecte de crítica de personalitats com l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que l'ha instat "a demanar disculpes".

Mentre la versió del vídeo compartida per Millo està escurçada per manipular de manera deliberada, la que ha repiulat Piqué mostra com Cuixart insta als manifestants a "deixar que la policia faci la seva feina".