Estupefacció. Aquesta és la sensació que molts aficionats del FC Barcelona han experimentat aquest dilluns quan han passat caminant pel cèntric encreuament entre el Passeig de Gràcia i la Gran Via, en veure com s'instal·lava una gegantina pancarta de Leo Messi, engrandint una ferida que continua supurant nostàlgia i tristesa.

Messi pancarta Barcelona Hard Rock Carlos Baglietto

La pancarta de Hard Rock, amb Leo Messi com a protagonista, en el centre de Barcelona / Carlos Baglietto

I és que només unes hores després de veure per primera vegada Leo Messi jugant un partit de clubs amb una samarreta diferent de la del Barça, molts aficionats no han entès què fa l'argentí a mida XXL en ple centre de la ciutat, assegut en una butaca de pell, amb cara desafiadora i amb una pilota daurada a les mans.

Es tracta d'un anunci publicitari de Hard Rock Cafè, que té un local a la Plaça Catalunya de Barcelona, i que celebra els seus 50 primers anys de vida.

Messi pancarta Barcelona Hard Rock Carlos Baglietto

Leo Messi com a protagonista, al centre de Barcelona / Carlos Baglietto

L'afició del Barça, molesta

Com era d'esperar, molts aficionats blaugrana no han trigat a mostrar la seva indignació a través de les xarxes socials. "Aquest senyor se n'ha anat del club de la seva vida per pasta. No ens oblidem. És l'única raó. El tema Messi ja cansa, sobretot perquè en els últims anys cada vegada cobrava més i corria menys. La de jugadors que han caigut pel camí a causa d'aquest senyor és enorme", afirma un usuari. "De veritat feia falta això?", afegeix un altre. "A mi cada dia em decep més".

També hi ha qui s'ho pren de broma, recordant el famós "ganes de tornar a veure-us" de Joan Laporta a Madrid.

Messi PSG Reims EFE

L'afició del Reims va gaudir amb el debut de Messi a la Ligue 1 / EFE

A França, creix la 'Messimania'

Mentrestant, a França continua creixent la bogeria per Leo Messi, com es va poder comprovar aquest diumenge a Reims, on l'afició de l'equip local, perdent 0-2 i després de veure com li anul·laven per mil·límetres l'1-1, no va dubtar a acollir el debut de Messi corejant el seu nom. També hi va haver pancartes donant la benvinguda a l'argentí i fins i tot el porter local, Predrag Rajkovic, va deixar una de les imatges del partit demanant-li a Messi que es fotografiés amb el seu fill petit just acabar el partit.

Ara, la Messimania haurà d'esperar dues setmanes, per l'aturada de seleccions. El pròxim partit ja serà a París, un PSG-Clermont que també s'intueix històric, ja que serà el debut de Messi en el Parc dels Prínceps, i ja possiblement com a titular.

 

Imatge principal: Leo Messi, en el partit d'aquest diumenge entre el Reims i el PSG / EFE