Els grans futbolistes són pretesos pels grans clubs. I al Barça n'hi ha diversos que tenen un gran cartell a Europa. Sobretot es tracta dels jugadors més joves, que són els que ara mateix estan portant el lideratge de l'equip blaugrana i els qui tenen més capacitat de progressar en les seves carreres.

Gavi destaca amb el Barça

Un dels protagonistes que ha irromput amb força aquesta temporada és Gavi. El migcampista andalús de només 17 anys està sent una de les poques alegries del Barça actual. La seva capacitat futbolista combinada amb la seva entrega sobre la gespa el fan ser un titular indiscutible. Les seves constants aparicions també l'han permès debutar amb la selecció espanyola absoluta. I aquests fets han cridat l'atenció de grans clubs europeus.

Gavi Villarreal Barca EFE

Gavi amb les mans al cap / EFE

No és d'estranyar que en les últimes setmanes, i vista la incertesa del Barça en tots els sentits, que clubs com el Chelseael Bayern de Munic o el Liverpool s'hagin fixat en Gavi. Tot i que el Barça el marca com un intransferible, el migcampista acaba contracte al final de la temporada vinent i el club blaugrana el vol renovar.

Ja fa unes quantes setmanes el president Joan Laporta va anunciar que estaven encarant el tram final de diverses negociacions per renovar futbolistes. Un d'ells és Gavi. Però el problema és que passen els dies i no hi ha acord. Totes les parts coincideixen en dir que l'entesa no trigarà i que no hi haurà cap oferta externa que faci trontollar la vinculació entre Gavi i el Barça, però les propostes de fora no li faltaran.

Gavi Barca Alaves EFE

Gavi jugant contra l'Alabès / EFE

Gavi atrau les mirades

L'última que està sonant és la d'un possible interès del PSG. El poderós club francès estaria disposat a fer-li una oferta molt millor a la del Barça, a més de pagar sense pensar-s'ho els 50 milions d'euros de la clàusula del jove migcampista. Una altra possibilitat, però, que és pràcticament impossible que acabi sent acceptada.

Gavi vol jugar al Barça i vol renovar per seguir jugant de blaugrana molts anys més. Tot i això, que diversos clubs d'Europa es fixin en ell obligaran el Barça a fer una oferta de renovació més ambiciosa de la prevista inicialment.

Abde celebracion gol nico luuk de jong busquets gavibarça osasuna efe

Gavi celebrant un gol amb els seus companys del Barça / EFE

El migcampista andalús vol jugar amb el Barça i seguir creixent a les ordres de Xavi Hernández. Però igual que passa amb tots els futbolistes de primer nivell, també vol un projecte guanyador que el faci progressar i que pugui guanyar títols.

 

Imatge principal: Gavi jugant un partit amb el Barça / FC Barcelona