La temporada del Girona a Segona Divisió està essent decebedora, però tot i així el conjunt blanc-i-vermell es manté en posicions de play-off a Primera. El responsable d'aquest fet té nom i cognom: Cristhian Stuani. Aquest diumenge, el davanter uruguaià ha regalat tres punts als gironins al camp del Fuenlabrada gràcies a una excel·lent vaselina que s'ha convertit en l'únic gol del partit (0-1).

Stuani ja en suma 20

Feia moltes setmanes que el Girona no oferia una actuació convincent i l'estadi Fernando Torres, on els locals no perdien des del mes d'octubre, ha estat l'escenari idoni per trencar una pèssima ratxa de cinc partits sense guanyar lluny de Montilivi. Els locals han comptat amb ocasions per marcar, però un inspirat Asier Rieso -que li ha guanyat la partida a Juan Carlos- ha aturat tots els intents dels madrilenys.

Qui no ha perdonat, en canvi, ha estat Stuani, que en el minut 18 ha superat el Biel Ribas amb una espectacular vaselina des del vèrtex dret de l'àrea. El '7' blanc-i-vermell, pitxitxi de la categoria, ha sumat el seu 20è gol aquest curs i s'ha convertit en el primer jugador de la història del club que encadena tres cursos assolint aquesta xifra. Tot plegat quan encara queden 20 jornades per finalitzar la temporada.

Crisóbal, geni incomprès

A la segona part, el duel s'ha escalfat progressivament fins que ha tingut lloc una de les jugades més estúpides de la temporada. S'havien disputat 68 minuts de joc quan el local Cristóbal ha estat expulsat per vermella directa després de realitzar una dura entrada a Àlex Granell. Aleshores, i quan el futbolista ja era al vestidor, l'àrbitre Díaz de Mera, assistit pel VAR, ha revisat l'acció i ha interpretat que només calia sancionar-la amb una groga. Immediatament després el migcampista del Fuenlabrada ha tornat al terreny de joc i el primer que ha fet ha estat encarar-se amb Granell, de manera que ha estat sancionat amb una nova groga i ha tornat a ser expulsat, aquest cop de manera definitiva. Surrealista.

La inferioritat numèrica no ha impedit que els locals es rendissin, però tot i així qui ha pogut matar el partit ha estat, de nou, Stuani. El punta ha fallat un u contra u en el minut 76 i el Girona ho ha pogut pagar car. Finalment, però, els de Pep Lluís Martí han lligat tres punts gràcies als quals tornen a situar-se en zona de play-off.