El partit entre el Manchester City i el Chelsea de la Community Shield va tenir un protagonista més enllà de Sergio 'Kun' Agüero, autor del doblet que va donar-li el primer títol de la temporada al City de Pep Guardiola (0-2).

Els mitjons de Kyle Walker, defensa citizen, van robar-li els flaixos a Agüero. I és que Walker va decidir jugar el primer partit oficial de la temporada amb els mitjons foradats. La imatge no va passar desapercebuda pels fotògrafs ni els aficionats. 

Walker no és el primer futbolista que maltracta i trenca els mitjons abans de jugar un partit. En l'últim Mundial, Danny Rose, defensa internacional anglès, també va fer el mateix. Els seus forats, en l'equipació vermella d'Anglaterra, encara eren més visibles.

Rose no va ser l'únic jugador que durant el Mundial va decidir destrossar els mitjons. Neymar Jr, en els seus primers minuts després de superar una lesió al peu, també va utilitzar les tisores per foradar els uniformes del Brasil.

Aquesta pràctica no és capritxosa. Walker, Rose i Neymar van decidir foradar els seus mitjons per alliberar la tensió a la zona dels bessons i prevenir lesions musculars. Les marques d'equipament esportiu prenen nota després d'unes imatges que poden suposar l'inici d'una moda en les principals lligues europees.