Hi havia algunes incògnites sobre la possible alineació que el Reial Madrid trauria contra l'Eintracht de Frankfurt. Però del que no hi havia cap tipus de dubte no és que Marco Asensio començaria des de la banqueta, ja que va perdre la seva condició de titular la passada campanya. Encara que hi va haver diversos mesos en què va ser intocable per a Carlo Ancelotti, finalment es va veure clarament superat per Fede Valverde i per Rodrygo Goes, que van oferir un rendiment més destacat.

Així que el balear va perdre el seu lloc, en especial, després d'algunes actuacions lamentables, com davant del Paris Saint-Germain. I això va provocar que tornés a especular-se amb la seva sortida, sobretot, considerant el fet que acaba contracte el 2023, de manera que pot anar-se'n completament gratis l'any vinent, en cas de no arribar a un acord per renovar. Però és que ni tan sols hi ha negociacions amb Florentino Pérez per a això.

Marco Asensio Reial Madrid / Foto: Adidas
Marco Asensio/ Foto: Adidas

Per tant, abandonarà el Santiago Bernabéu més aviat que tard, i esperaven que ho fes aquest mateix estiu. Per a això havien ofert a l'internacional espanyol a diversos conjunts, i tenia un preu bastant raonable, d'únicament 30 milions d'euros. Tanmateix, pràcticament no han rebut ofertes, i l'ex del Mallorca i de l'Espanyol tampoc no ha fet cap tipus de moviment o d'esforç per trobar una nova feina.

Això es deu que té decidit seguir un altre any més al Madrid. Vol esgotar el vincle que té firmat, conscient que en cas d'anar-se'n amb la carta de llibertat podria tenir més opcions de rebre millors ofertes. A més, també podria percebre un salari més elevat, i una prima de fitxatge important. Com és lògic, aquesta postura no ha agradat gens en el quadre blanc, i això és el que ha portat a plantejar-se un càstig molt sever.

Concretament, el que han pensat és deixar-lo tot un any a la grada, sense jugar. Això també complicaria enormement les opcions d'Asensio de ser convocat per Luis Enrique per al Mundial de Qatar, que ara mateix sembla ser la seva gran obsessió...

Ancelotti ja ha avisat Asensio a la Supercopa d'Europa

I per si Marco tenia alguna esperança que això no fos veritat, el cert és que Ancelotti li va deixar molt clara quina és la seva situació a la Supercopa d'Europa. Perquè no va jugar ni un sol minut, i si res no canvia, això és el que li espera al llarg de tota la temporada.

Segons informen, Florentino Pérez és una de les persones que ha recomanat a l'entrenador del Madrid oblidar-se d'Asensio, i apartar-lo de l'equip.

Tal com ha fet amb Mariano Díaz o Jesús Vallejo, i com va fer també amb Isco Alarcón.