Reial Madrid i Barça no cessen la recerca de nous talents emergents que puguin reforçar el projecte, i que tinguin un futur prometedor. Això explica l'aposta d'ambdós conjunts en portar alguna de les joies amb més potencial que hi ha ara mateix en el futbol mundial, com són els casos d'Endrick i de Vítor Roque. Florentino Pérez i Joan Laporta han pagat una enorme quantitat de diners per tancar ambdues operacions, i s'espera que siguin peces importants pròximament.

Però no seran els únics que arribin als dos gegants de La Liga EA Sports, ja que controlen una llarga llista de noms propis a la qual estan realitzant un seguiment exhaustiu. Per exemple, Eli Junior Kroupi, una de les sensacions de la temporada fins al moment, gràcies a les impressionants actuacions que està realitzant a les files del modest Lorient, malgrat la seva curta edat, doncs tan sols té 17 anys.

De manera que continua sent juvenil, però això no li ha impedit convertir-se en titular habitual, i ser la referència ofensiva del seu club. Els tres gols i les dues assistències que ha aconseguit en només vuit jornades de la Ligue1 són unes estadístiques realment bones, i li han servit per cridar l'atenció dels principals clubs del continent, entre els quals podem trobar al Liverpool, al Borussia Dortmund, al RB Leipzig o al Brighton & Hove Albion.

I, per descomptat, en el Santiago Bernabéu i en el Camp Nou no podien faltar a la baralla. Han quedat sorpresos amb les habilitats que té el davanter nascut l'any 2006, que li han valgut per començar a ser comparat habitualment amb Kylian Mbappé. Tenen unes qualitats similars, i ambdós van irrompre en l'elit sent només nens, encara que l'astre del Paris Saint-Germain també va tenir l'oportunitat de demostrar el seu nivell en la Champions League.

Kroupi està cridat a ser el protagonista d'una subhasta multitudinària, amb Barça i Madrid lluitant per intentar convèncer el nou nen d'or de França.

Kroupi, disponible a un preu raonable

Un dels factors que provoca que Kroupi sigui tan interessant és el fet que pugui canviar d'aires per un preu realment raonable. Poc més de 20 milions d'euros serien suficients perquè l'internacional francès en categories inferiors, i d'origen ivorià, pugui deixar el Lorient.

Florentino Pérez i Laporta faran tot el possible per aconseguir convèncer-lo.