El recentment proclamat president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha estat cridat a declarar pel cas Neymar 2. Concretament i tal com ha avançat El Periódico, serà cridat en qualitat de testimoni pel grup inversor DIS, que comptava amb el 40% dels drets del futbolista brasiler.

Florentino haurà de donar la seva versió des del punt de vista del Reial Madrid. El motiu és pel paper que va tenir el club blanc durant les negociacions entre el Barça i el Santos, el club d'origen de Neymar. El Madrid, un dels negociadors del fitxatge, no va endur-se el futbolista, però sí que va tenir un paper important que DIS reclama perquè intervingui en el judici.

El grup DIS va presentar una demanda per presumpte delicte de corrupció en els negocis i un altre per presumpta estafa per simulació contractual. En aquest cas estan involucrats el Barça, Sandro Rosell, Josep Maria Bartomeu, Neymar, el Santos, Odilio Rodrigues (president del Santos), els pares del jugador (Neymar da Silva i Nadine Goncalvez) i N&N, empresa dels mateixos pares de Neymar.

Precisament, i segons les informacions del mitjà, Florentino Pérez haurà de declarar sobre tres intervencions que va tenir el Madrid durant les negociacions. El setembre del 2011 per una proposta del club blanc; el maig del 2013 amb una oferta de 36 milions i l'enviament d'un emissari al Brasil; i una entrevista al programa Los Jugones com a prova documental i assegurant que el fitxatge havia costat 150 milions d'euros.

Respecte a aquesta última involucració de Florentino, l'advocat de Bartomeu, José Ángel González Franco, demana al jutge que rebutgi la prova documental. "És irrellevant a efectes de prova del que aquest hagi manifestat en els mitjans de comunicació", explica l'advocat.