La destitució de Xavi Hernández i la contractació d'Hans-Dieter Flick com a nou entrenador del Barça ha estat una notícia positiva per a algunes peces, però negativa per a d'altres. I aquest és el cas d'Álex Valle, qui semblava estar molt a prop de poder tornar al club de la seva vida, per tenir una oportunitat al primer equip, després d'un any realment destacat a les files de l'UD Llevant, on ha jugat a préstec, i ha evolucionat una barbaritat.

Durant el segon tram de l'anterior campanya ja va estar cedit a La Liga Hypermotion, concretament, a l'Andorra, i la jugada va sortir a la perfecció. Però ha estat al combinat 'granota' on més ha cridat l'atenció per les actuacions que ha completat, demostrant les seves excel·lents condicions físiques i tècniques. I això havia provocat que el mànager de Terrassa tingués la intenció de recuperar-lo, i que almenys realitzés la pretemporada.

Álex Valle Levante
Álex Valle/ Llevant

Considerava que podia ser un bon recanvi per a Alejandro Balde, que aquest curs ha estat una de les grans decepcions en el Camp Nou, a causa del baix rendiment que va mostrar abans de caure lesionat de gravetat el mes de gener. Marcos Alonso se n'anirà el 30 de juny, i necessiten un nou lateral esquerrà, i abans que invertir diners en un fitxatge, l'ex de l'Al-Sadd es mostrava molt més partidari d'apostar per una nova perla de La Masía.

Valle estava molt il·lusionat, i confiava a poder refermar-se en el Barça, on no va arribar a debutar amb el primer equip. Però les coses s'han complicat enormement per a ell després de l'arribada de Flick, qui no sembla tenir espai en els seus plans per a l'internacional espanyol sub 19 i sub 18. Prefereix algú amb més experiència en l'elit, i ja ha comunicat Deco que iniciï la recerca d'una nova destinació per al defensa nascut l'any 2004.

Álex Valle

El més probable és que marxi de nou a través d'una cessió, encara que no descarten una venda amb opció de recompra, sempre que arribi una oferta que sigui interessant.

El València, molt interessat en Vall

I ja han aparegut diversos admiradors per a Vall en La Liga EA Sports, entre els quals s'ha col·locat al Betis, a l'UD Las Palmas, al Sevilla, al RCD Mallorca, al Celta de Vigo o al Getafe.

Però és el València el conjunt que més interès ha mostrat per ell, i creu que seria un bon reemplaçament per al capità, José Luís Gayá. Per al Barça no serà un problema donar-li sortida.