S'acosta un estiu mogut per al Barça. Tret que hi hagi un canvi radical en el joc d'aquí al 30 de juny, el més probable és que Xavi Hernández s'acomiadi de l'entitat blaugrana sense cap títol. Eliminats ja de la Copa del Rei, la Champions League i la Lliga semblen gairebé impossibles. Un escenari que obligarà la secretaria tècnica liderada per Deco a moure's a la recerca d'un entrenador contrastat que pugui liderar el projecte i de diversos futbolistes que puguin elevar el sostre competitiu de l'equip.
 

🔴 Nàpols - Barça avui, DIRECTE


Hansi Flick, l'opció que més paperetes té d'arribar al Barça

En aquest sentit, sembla que el Barça té clar que l'hereu de Xavi ha de ser un Hansi Flick que ja sap el que és conquerir grans títols en un dels millors equips d'Europa com és el Bayern de Munic. A més, Flick també ha dirigit la selecció alemanya, amb la qual cosa la seva experiència amb futbolistes de primer nivell és ampli. Tot això converteix el tècnic alemany en la millor opció per fer-se càrrec d'un equip amb molts jugadors joves que podrien explotar amb la seva idea de joc, atrevida i amb molt ritme.

Hansi Flick Europa Press
Hansi Flick, durant la seva etapa com a entrenador del Bayern de Múnich / Foto: Europa Press

Les últimes informacions publicades en els mitjans alemanys, concretament en Sky Sports, relaten que Hansi Flick hauria rebutjat tornar al Bayern de Munic després de la desfeta de resultats que ha aconseguit l'equip de Thomas Tuchel perquè vol explorar nous reptes, com podria ser el Barça. Així doncs, sembla que només falta que Joan Laporta i Flick comencin les negociacions i arribin a un acord econòmic per tancar el tracte.

Amadou Onana, el primer reforç per al Barça de la 2024/25

Ara bé, l'arribada d'Hansi Flick haurà d'anar acompanyada d'alguns fitxatges que supleixin les carències que ha exhibit l'equip al llarg de tota la temporada. En aquest sentit, el Barça té clar que haurà de reforçar la posició de pivot, ja que Oriol Romeu ha demostrat que no té el nivell necessari com per ser titular. Els noms que han sonat per ocupar aquesta plaça són molts, però en les últimes hores n'ha aparegut un altre que sembla liderar totes les travesses.

Amadou Onana / Foto: Europa Press
Amadou Onana, disputant un partit amb l'Everton / Foto: Europa Press

Es tracta d'Amadou Onana, centrecampista defensiu de l'Everton de tan sols 22 anys, nascut a Dakar, que està sent una de les revelacions de la Premier League. El pivot internacional amb Bèlgica no només destaca pel seu gran físic, que el converteixen en dominant en tasques defensives, sinó que també aporta moltes solucions amb pilota. El seu preu oscil·laria els 40 milions d'euros i tant Flick com Deco ja haurien donat el vistiplau al tracte.