Flavio Briatore és pràcticament el representant de Fernando Alonso. L'italià és una persona molt especial per al pilot asturià, no només pels èxits esportius que van compartir els anys 2005 i 2006 a Renault, sinó perquè és com el seu "pare esportiu". Així mateix ho va revelar Fernando al seu documental, explicant també que el seu ex Team Principal és una persona que sempre ha tingut a prop "tant en els bons com en els mals moments" i de la que sap que se'n pot refiar.

Per aquesta raó, un simple 'post' a Instagram ha posat damunt davall el pàdoc, i és que Briatore ha publicat una foto no de manera espontània a la qual apareix dinant al restaurant Cova at Palais de la Plage de Montecarlo amb Toto Wolff. El cap d'equip de Mercedes ha estat una de les figures més buscades des de l'anunci de Lewis Hamilton i el seu fitxatge per a Ferrari de cara a la temporada de 2025, però no només pel buit que deixarà l'anglès a l'escuderia alemanya, sinó perquè el seu únic substitut amb sentit seria Alonso.

Flavio Briatore afegeix llenya al foc

L'asturià és l'únic campió del món dels tres de la graella que de cara a 2025 no tindrà contracte. De fet, ell mateix ho va reconèixer durant la presentació de l'AMR24, però va explicar que, tot i que sap que el seu nom serà protagonista durant els primers mesos de competició, el seu futur de cara a 2025 no és una cosa que el preocupi en excés.

Sigui com sigui, tot i que el propi Alonso hagi volgut treure-li ferro a l'assumpte, Briatore no ha fet altra cosa que afegir llenya al foc. Alonso i Mercedes per a 2025 és un fitxatge molt probable. Així ho expliquen diverses fonts i així ho assenyala la lògica en vista que Mercedes ha estat l'escuderia més llorejada de la darrera dècada.

Lewis Hamilton bandera / Foto: Europa Press
Lewis Hamilton, onejant la bandera del Regne Unit a Silverstone / Foto: Europa Press

Fernando Alonso només pensa en Aston Martin 

El propi Antonio Lobato, comentarista de DAZN i també figura propera al pilot espanyol, va afirmar que el possible fitxatge de Fernando Alonso per Mercedes "dependrà molt de com funcioni Aston Martin durant aquesta temporada", però l'estrella de l'escuderia britànica, tot i considerar que ha de decidir el seu futur en acabar el seu actual contracte, va dilapidar dubtes afirmant que "si continua a la F1, ho farà amb Aston Martin".

En aquests moments, el millor que li pot passar a la F1 i al propi Fernando Alonso és que la temporada comenci i, evidentment, es desenvolupi de la millor manera possible per a Aston Martin, perquè de segur que serà un any molt convuls tant a Mercedes com a Ferrari.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!