Leo Messi es jugava una de les últimes bales que tenia per aixecar almenys un títol amb la selecció absoluta de l'Argentina. Però de nou s'ha quedat a les portes d'una final i d'un trofeu que sempre li ha resistit per cinquena vegada. La selecció del Brasil, de Coutinho i Arthur, han derrotat els seus màxims rivals a les semifinals a Belo Horizonte.

L'estrella del Barça i de l'Argentina ha estat l'únic futbolista de l'albiceleste que ha aprovat en un nou partit decebedor del combinat de Lionel Scaloni. L'astre blaugrana ha estat l'únic capaç de generar perill: ha assistit perfectament a Agüero abans que enviés la pilota al travesser, ha enviat una pilota al pal i ha estat a punt de fer un golàs de falta.

Messi no ha pogut suportar tot sol el pes d'un país que no guanya una Copa Amèrica des del 1993. Però si Messi, a banda dels futbolistes brasilers, s'ha convertit en protagonista sobre la gespa, a la grada totes les mirades han anat cap als seus fills.

Thiago i Mateo han estat un recurs fàcil per al realitzador del partit després del patiment de Messi al camp quan veia que no podria guanyar el Brasil.

Però el protagonista absolut fora del camp ha estat Mateo Messi, el fill trapella del futbolista. En altres ocasions ja se l'ha vist burxant el seu germà gran, i aquesta vegada fins i tot ha estat a punt de clavar-li una cleca a un adult.

Messi no guanya amb l'Argentina, però els seus fills acaben distraient tot el país. Apassionats com pocs, Thiago, Mateo i Ciro hauran d'esperar a veure si l'any vinent podran veure el seu pare guanyar la Copa Amèrica a casa, en una edició compartida entre Argentina i Colòmbia.