Traspàs de categoria al futbol europeu. Aquest dimecres, diverses fonts vinculades a l'actualitat del València han anunciat que Ferrán Torres, la joia de la corona del conjunt de Mestalla, fitxarà pel Manchester City de Pep Guardiola.

Segons aquesta informació, l'entitat skyblue pagarà uns 25 milions d'euros més 12 en variables al club ché, que aquest curs, després de no haver-se classificat per les competicions europees, iniciarà una etapa de reconstrucció per ordre del propietari, el singapurès Peter Lim.

Aquest estiu el City ha perdut un extrem com Leroy Sané, que ha fet les males en direcció al Bayern de Munic, de manera que l'equip anglès necessitava un davanter amb capacitat per desbordar des de la banda i d'arribar a l'àrea rival.

L'escollit ha estat Ferrán Torres, un jugador de banda que, amb només 20 anys, ja s'ha convertit en titular indiscutible al València. El futbolista valencià, de fet, ha estat una de les poques notícies positives de la temporada a Mestalla.

Ferran Torres València Getafe EFE

Ferrán celebrant un gol / EFE

Pólvora per a Guardiola

Nascut a Foios i format al planter del València, Ferrán va debutar amb el primer equip l'any 2017 en un partit de Copa del Rei contra el Saragossa. Des de llavors la seva trajectòria ha estat espectacular i aquest curs ha estat un dels pilars de l'equip que han entrenat Marcelino García Toral i Albert Celades.

En total ha disputat 44 partits i ha estat titular 35 vegades, marcant 4 gols a la Lliga i dos a la Champions League.