Ferran Torres i Raphinha Dias havien estat vinculats a un dels equips més importants del planeta, com és el Manchester United, que segueix en una situació molt crítica. Malgrat la impressionant inversió que han realitzat en els últims anys per portar estrelles de primer nivell, els resultats continuen sense arribar, i han deixat de ser un rival temible, per convertir-se en un dels equips més decebedors. I estan lluny de poder aspirar a títols.

Ni tan sols la contractació d'Erik Ten Hag no ha servit per tornar als 'red devils' a aquells dies de glòria, amb sir Alex Ferguson com a entrenador, quan van arribar a conquerir una Champions League, i a imposar una hegemonia en la Premier League. Aquest estiu s'espera que hi hagi una nova revolució a la plantilla, i els dos cracs del Barça havien estat col·locats entre els possibles objectius. Però la realitat és que cap dels dos no interessa a la directiva.

Raphinha Celebració Gol Barça
Raphinha/ FC Barcelona

Començant pel cas de l'internacional brasiler, que en el seu moment sí que va ser un assumpte prioritari en Old Trafford, quan encara defensava els colors del Leeds United. Van fer tot el possible perquè no acabés en La Liga EA Sports, però Deco va ser més ràpid, i va acabar convencent-lo. L'any anterior van tornar a mostrar interès per l'extrem de 27 anys, però es va negar a sortir del Camp Nou. I ara ja no volen saber res d'ell.

Raphinha ha continuat devaluant-se, i ha perdut molts pretendents, com és el cas de l'United, que no té intenció de fer cap intent per reclutar-lo, i per tant no pagaran els 60 milions d'euros que sol·licita Joan Laporta, aproximadament. El cas de Ferran és diferent, doncs sí que s'ha reivindicat, i ha aprofitat la confiança que Xavi Hernández l'ha mostrat, aconseguint unes xifres molt destacades, i sent el segon màxim realitzador de l'equip.

Ferran Torres

Tanmateix, els 11 gols i les quatre assistències que acumula 'El Tauró' no han estat suficients perquè els anglesos vulguin apostar per la seva contractació. A més, cal recordar que va jugar en el rival local, el Manchester City.

Ferran i Raphinha segueixen a la venda

De manera que el Barça haurà de buscar un altre possible comprador per a Raphinha i per a Ferran, que continuen estant a la venda. Laporta vol obtenir ingressos amb ambdós, i estudiarà totes les propostes que rebin.

Sobretot, per l'ex del Stade Rennais o del Sporting de Portugal, que ha esgotat el seu crèdit.