El FC Barcelona es va emportar una polèmica victòria davant del València, per 1 gol a 0. El conjunt dirigit per Xavi Hernández va sumar 3 punts vitals per continuar refermant-se com a líder de la Lliga. Tanmateix, no és or tot el que resplendeix. Les males sensacions continuen acompanyant l'equip, i cal sumar-li-hi la mala relació d'alguns dels seus jugadors. Pel que sembla, Ferran Torres i Ansu Fati no es parlen, i en el camp es va poder veure una tensa discussió entre ambdós per llançar un penal, que acabaria fallant l'extrem valencià.

Tensa discussió entre Ansu i Ferran

Una de les imatges que va deixar la victòria per la mínima del Barça, va ser la discussió que van tenir com a protagonistes a Ansu Fati i Ferran Torres. A la segona part, ambdós jugadors es van embrancar en un tens esbronc per veure qui executava un penal que el col·legiat del partit havia assenyalat a favor del seu equip, després d'una mà d'Hugo Guillamón.

Ansu Fati en el banqueta|banc dels acusats / Foto: Europa Press
Ansu Fati assegut a la banqueta amb rostre seriós / Foto: Europa Press

Els dos futbolistes, internacionals per Espanya, van voler ser els responsables de sentenciar l'enfrontament, en aquell moment l'equip guanyava per la mínima. Ambdós van discutir i es van viure moments de molta tensió, La qual cosa de segur no va agradar gens a l'entrenador blaugrana, que aviva els fantasmes sobre els problemes al vestuari del Barça.

Va haver de ser Raphinha qui va posar pau i va apartar Ansu Fati de l'escena, perquè, finalment, fos Ferran l'encarregat de llançar el penal, que, a més, va fallar. En finalitzar el partit, Xavi va cridar a la calma i va afirmar que hi ha un ordre de llançament i que en ell estava Ferran, però que "és bo que un jugador vulgui tirar, demostra ganes i ambició", amb tot i això, l'esbronc entre ambdós va evidenciar una relació que està tocada.

Ferran Torres fallada|decisió|error penal Barça València mans cara / Foto: EFE
Ferran Torres després de fallar el penal davant del València / Foto: EFE

La selecció, l'inici d'una mala relació

Que Ansu Fati i Ferran Torres no tenen la millor de les relacions dins del vestuari blaugrana és una cosa que va quedar clara en l'últim partit. Tanmateix, no és una situació nova, sinó que ve d'algun temps ençà enrere, més en concret, de la seva etapa a la selecció espanyola amb Luis Enrique com a tècnic.

Pel que sembla, al jugador nascut a Guinea no li semblava bé la titularitat del futbolista valencià, que partia d'inici en totes les alineacions de Luis Enrique. Ansu sentia que el jugador de 23 anys jugava per decret, malgrat el seu escàs rendiment, primer al Manchester City i després al Barça.

Eric Garcia Ansu Fati Ferran Torres seleccion espanyola Europa Press
Eric Garcia, Ansu Fati i Ferran Torres durant un entrenament de la selecció espanyola / Foto: Europa Press

Ambdós futbolistes es jugaven minuts amb la selecció, i les crítiques d'Ansu van arribar a les orelles de Ferran Torres. Com era d'esperar, les paraules del seu company no van agradar gens al jugador valencià, la qual cosa va suposar que la relació entre ambdós fos escassa. Aquesta tensió es va evidenciar al partit davant del València, i encara que Xavi no li donés importància, la situació és alarmant i deixa ambdós jugadors a la corda fluixa.