La situació al Barça és bona, però complicada en alguns casos. I, sobretot, els problemes els tenen alguns dels seus futbolistes. Un dels que porta més temps tocat i que ara ho està més és Ferran Torres, que no acaba de tenir protagonisme a les ordres de Xavi Hernández.

Ferran Torres no jugarà amb Espanya

El nou gran problema de Ferran Torres i, com a conseqüència el Barça no accepta la humiliació, és que el fet que no l'hagin convocat amb la selecció espanyola per a la propera aturada internacional. L'extrem valencià era un intocable a les llistes de Luis Enrique Martínez i ara ho ha deixat de ser amb Luis de la Fuente. El nou seleccionador el castiga i genera un embolic de proporcions descomunals.

Ferran Torres celebrando un gol con el Barça en el Camp Nou / Foto: EFE
Ferran Torres celebrant un gol amb el Barça / Foto: EFE

La nova direcció de la selecció espanyola de futbol ha generat maldecaps però també il·lusions. Passen els dies i cada vegada queda més clar que ha arribat un moment de transició al combinat nacional espanyol. De la Fuente ha estat conservador i ha volgut quedar bé amb aquells que demanaven un canvi. I és que de la nit al dia el Barça ha passat de ser molt important a pràcticament quedar-se sense jugadors. I el Reial Madrid ara té un nou protagonisme.

I un dels jugadors que ha rebut ha estat Ferran Torres. L'extrem del Barça ha quedat fora de la convocatòria i podria estar molt temps allunyat de la selecció espanyola. Sembla que fins que no hi hagi un nou seleccionador el paper de Ferran Torres haurà desaparegut a nivell internacional. De la Fuente vol premiar a altres futbolistes. La realitat, però, és que en la convocatòria que s'ha fet també hi ha altres jugadors que no estan en un bon moment, però el paper del nou seleccionador espanyol és el de intentar evidenciar el canvi. Una altra cosa serà si acaba funcionant.

Fede Valverde centro Ferran Torres Barça Real Madrid Copa del Rey / Foto: EFE
Ferran Torres jugant contra el Reial Madrid / Foto: EFE

Problema per al Barça i queixa

Però en certa manera s'entén el perquè ha desaparegut de la convocatòria amb la selecció espanyola. No és una peça clau del Barça i tampoc està fent bones actuacions. Des del club blaugrana també pateixen perquè si no acaba d'entrar en els plans de Xavi Hernández ni en els de la selecció espanyola, no el podran vendre pel preu que volen. De moment, les ofertes són massa baixes i el Barça no acceptarà menys de 40 milions d'euros.

En aquesta línia, l'agència que porta Ferran Torres també ha intervingut per posar més llenya al foc. Leaderbrock Sports ha volgut enviar un missatge molt contundent a través de les xarxes socials: "15 gols i molts títols des de la sub-17. Els passos no es poden esborrar. Hi ha gent que avui serà molt feliç... ja teniu el vostre trofeu".

Per tant, queda clar que Ferran Torres està en un mal moment i que aquesta no convocatòria amb Espanya l'ha acabat de sentenciar. Veurem si pot millorar el seu rendiment, si pot convèncer Xavi Hernández i Luis de la Fuente i també pot tornar a la normalitat que espera des de fa molt temps.