El Cadillac número 10 de l'asturià Fernando Alonso, el japonès Kamui Kobayashi, el nord-americà Jordan Taylor i l'holandès Renger van der Zande ha aconseguit aquest diumenge la victòria a les 24 Hores de Daytona.

El bicampió del món a Formula 1 i els seus companys s'han imposat en una carrera marcada per la pluja que ha hagut d'acabar prematurament després de 25 hores i 50 minuts i sense cotxes a la pista. L'habilitat d'Alonso ha permès que el seu equip superés el Cadillac número 31 del nord-americà Eric Curran i els brasilers Pipo Derani i Felipe Nasr, que ha estat segon. La tercera posició ha estat per l'Acura número 7 del brasiler Hélio Castroneves i els nord-americans Alexander Rossi i Ricky Taylor.

fernando alonso efe

Alonso es converteix així en el primer campió de la Formula 1 que guanya el Daytona International Speedway. L'asturià també és el segon espanyol que s'endu la competició, després d'Antonio García, que ho va aconseguir l'any 2009. L'any passat Alonso va participar en la seva primera edició del 24 hores, però va acabar en la trenta vuitena posició, a 90 voltes del guanyador.