El Barça es passeja a Budapest i continua sent devastador quan posa el mode Champions League. Victòria còmoda i contundent davant del Ferencváros, que de pas l'enfonsa encara més a la cua del Grup G (0-3). I el Barça segueix comptant els partits per victòries a Europa.

Efectivitat europea

Ronald Koeman va tornar a deixar Leo Messi a Barcelona, i l'equip B amb algun titular ha tornat a respondre i a puntuar amb nota tal com va passar contra el Dinamo de Kíev. El fons d'armari ha tornat a funcionar contra la ventafocs del grup. El Ferencváros s'ha convertit en un joguet per a un Barça amb ganes, que ha pressionat i que ha estat efectiu.

La irregularitat de la Lliga ha tornat a passar a un segon terme i els gols han completat el festival blaugrana. Tothom sabia cap a on anirien els trets i s'ha confirmat a base de gols. Al minut 15 arribava el primer, de Griezmann, que ha fet una obra d'art d'esperó. I al minut 30 els blaugrana ja en portaven tres després que Dembélé anotés un penal que havia provocat Braithwaite. Precisament el '9' danès havia marcat el segon gol pocs minuts abans.

Antoine Griezmann Barca Ferencvaros EFE

Griezmann en el moment de la rematada del primer gol del partit / EFE

Al Puskás Aréna, la casa europea del Ferencváros que agafa el nom d'un heroi del madridisme, el Barça ha estat letal. Tres dels quatre davanters blaugrana, faltant Trincao, han marcat abans de la mitja hora. Si Kubala hagués vist el partit entre els seus dos exequips, hauria gaudit amb aquest Barça.

Torn de les rotacions

I amb el marcador totalment sentenciat, el ritme ha baixat un pèl, però el Barça ha continuat buscant la golejada. Han tocat més rotacions i han entrat al camp De Jong, Junior Firpo, Aleñá, Riqui Puig i Konrad.

El Barça ha seguit demostrant que amb intensitat és un equip millor i que a Europa de moment no té rival. Bon paper de Neto, Dest, Mingueza, Braithwaite i Jordi Alba. Però sense més. I Trincao, Dembélé, Pjanic i Riqui Puig han intentat fins al final augmentar la golejada, però el marcador no s'ha mogut més. Amb mitja hora d'efectivitat el Barça n'ha tingut suficient.

Dest Ferencváros Barça EFE

Dest disputant una pilota durant el partit / EFE

Amb aquesta nova victòria el Barça es manté imbatut a la Champions. Cinc victòries en cinc partits però encara no té assegurada la primera posició del grup. Dimarts vinent contra la Juventus, que avui s'ha imposat al Dinamo de Kíev, s'acabarà decidint el líder. I en l'altre partit, el Dinamo-Ferencváros que es jugarà a Ucraïna, es decidira qui seguirà a l'Europa League i qui quedarà definitivament eliminat d'Europa aquesta temporada.

Imatge principal: El Barça celebrant un dels gols contra el Ferencváros / EFE