El Barça brilla contra el Reial Madrid a la Women's Champions League (5-2) i jugarà les semifinals de la màxima competició europea. Dia històric al Camp Nou amb festival golejador i amb rècord mundial d'assistència de públic en un partit de futbol femení.

La festa de l'afició

El Barça ha presentat tres canvis en l'onze titular respecte el partit d'anada, precisament els tres que van propiciar la remuntada culer a Valdebebas, mentre que al Reial Madrid només hi ha hagut un canvi a l'eix de la defensa. I la tònica ha estat la del tram final del partit d'anada.

Les blaugrana han pressionat, han atacat sense descans i han provocat la por constant d'un Reial Madrid empetitit. El primer xut ha estat de Mapi León al primer minut de joc. Després Caroline Graham Hansen ha generat més perill. Però ha estat Mapi, la central culer, qui ha fet el primer gol al minut 8 després d'una centrada que s'ha enverinat fins entrar al fons de la porteria de la portera Misa.

Barça Madrid EFE

Les jugadores del Barça celebrant un gol contra el Reial Madrid / EFE

Tot i això, el gol i la festa que hi havia en un Camp Nou amb 91.553 espectadores, s'ha refredat després d'unes mans d'Irene Paredes dins l'àrea culer que han acabat amb penal i gol de l'empat d'Olga Carmona des dels onze metres. Un Reial Madrid que s'ha refet per uns instants, però de manera momentània.

El Barça ha tornat a dominar el joc i ha penjat pilotes constants a l'àrea rival, a més de xutar amb insistència per intentar aconseguir el segon gol. Patri Guijarro, Graham Hansen, Rolfö... arribades constants però sense trobar el gol. A partir de la mitja hora de joc les blaugrana han carburat de veritat al ritme d'Alexia Putellas, però no hi ha hagut cap més gol abans d'arribar al descans.

Barça Real Madrid femenino Alexia Putellas EFE

Alexia Putellas jugant el partit contra el Reial Madrid / EFE

I la festa dels gols

I a la segona meitat hi ha hagut el festival de futbol de veritat. Claudia Zornoza ha sorprès tothom amb un gol des de 45 metres que ha suposat la remuntada del Reial Madrid. Però aquest segon gol blanc, convertint-se en el primer equip que li fa dos gols al Barça aquesta temporada, ha estat ràpidament resolt per les jugadores culers.

Aitana Bonmatí ha tornat a empatar el partit al minut 52. I al 55 ha estat Claudia Pina qui ha fet el tercer gol blaugrana. Però el Barça no ha parat d'atacar i Alexia Putellas ha fet el quart gol culer al minut 64. I el cinquè ha estat obra de Graham Hansen al minut 70. Vint minuts d'exhibició blaugrana davant d'una afició entregada i que feia l'onada.

Barça Madrid femenino EFE

Aintana Bonmatí celebrant el seu gol contra el Reial Madrid / EFE

Després han entrat al camp Leila Ouahabi, Ingrid Engen, Ana-Maria Crnogorčević, Melanie Serrano i Andrea Pereira per començar a donar descansos i també premis en forma d'ovacions. El Reial Madrid ha plantat cara, però el Barça també ha acabat brillant en un dia històric al Camp Nou. El Wolfsburg o l'Arsenal serà el proper rival del Barça a la Women's Champions League.

Imatge principal: Les jugadores del Barça celebrant un dels gols contra el Reial Madrid / EFE