El Barça necessita gol. Tot i que en l'últim partit contra l'Elx es van aconseguir tres dianes, durant aquest inici de temporada ha quedat demostrat que falten jugadors d'atac.

Cavani és l'opció del Barça per a la davantera

Per això ja fa temps que Joan Laporta està buscant un futbolista d'atac que pugui ser un 9 referent i també golejador. Però amb l'actual crisi econòmica que viu l'entitat culer, és complicat trobar un jugador de la qualitat que necessita el Barça i al preu que està disposat a pagar.

Han aparegut noms de futbolistes de banda, però de davanters centre n'hi ha pocs disponibles. Només aquells descartats pels grans clubs d'Europa. Però el nom amb més força i que cada dia que passa és més a prop del Camp Nou és Edinson Cavani.

Cavani Manchester United EuropaPress

Edinson Cavani jugant un partit amb el Manchester United / EuropaPress

El davanter uruguaià del Manchester United, que ja té 34 anys, seria un recurs momentani per a aquesta temporada. I ja va estar a punt de fitxar el passat mes d'agost. Des que el club red devil va fitxar jugadors d'atac com Cristiano Ronaldo o Jadon Sancho, el seu paper ha passat de ser titular a suplent. I l'uruguaià no vol que segueixi sent així. Per això l'opció del Barça cobra força.

La lesió de Cavani que preocupa el Barça

Però tot i que l'opció de Cavani és cada vegada més a prop de fer-se realitat, segons apunta l'Sport, hi ha un problema de fons que fa patir el club blaugrana. Cavani ja fa uns quants anys, quan era jugador del PSG, es va lesionar al tendó d'Aquil·les, i aquest problema li ha tornat a reaparèixer ara al United.

Porta des del passat mes d'octubre sense jugar amb el Manchester United per culpa d'aquests problemes i el Barça ja sap que aquesta lesió podria repetir-se en un futur. I encara és més probable que recaigui com més anys tingui. És una lesió que pot tenir recaigudes cròniques.

Cavani Manchester United Europa Press

Edinson Cavani amb la pilota després de marcar un gol amb el Manchester United / EuropaPress

El Barça haurà de fer una bona exploració mèdica al futbolista si el vol acabar fitxant, ja que no es pot permetre un altre fitxatge frustrat per culpa d'una lesió. Així doncs, tot i ser el favorit per aterrar al Camp Nou com a nou davanter centre, els dubtes cada vegada es fan més presents. Laporta haurà de decidir si l'accepta o finalment el rebutja.

Tot i això, tothom sap que aquest proper mes de gener el Barça haurà de trobar un davanter centre que faci gols. Ja sigui Cavani o algun altre. Si es volen aconseguir els objectius, caldrà que es fitxi almenys un atacant.

 

Imatge principal: Edinson Cavani celebrant un gol amb el Manchester United / EuropaPress