El millor Barça ha tornat en el millor moment. Els culers han fet una maneta al Movistar Inter (5-2) en el tercer i últim partit del play-off de quarts de final de la Lliga amb un Palau Blaugrana que ha vibrat i s'ha convertit en el sisè jugador. La segona part ha estat una bogeria, els culers han acabat amb dos expulsats, però s'han sobreposat a totes les adversitats.

Sense marge d'error

Era ara o mai. No hi havia més marge d'error i si el Barça volia seguir viu als play-offs de la Lliga havia de vèncer l'Inter al Palau Blaugrana. Gairebé 2.000 persones han vibrat amb l'equip culer d'un Andreu Plaza que podia dirigir el seu últim matx com a blaugrana. El Barça s'ha volgut curar en salut i li ha fet un reconeixement a la prèvia juntament amb Txus Lahoz i Miguel Andrés, que tampoc seguiran.

Ferrao Barca Movistar Inter @FCB

Ferrao durant el partit contra l'Inter / FCB

Els catalans no podien tenir pitjor rival per enfrontar-se que el sempre temible Movistar Inter. En el primer duel al Palau no hi va haver color, contundent derrota per 2-5. Al segon compromís es van necessitar els penals per forçar el tercer matx després d'un igualat 3-3.

El tercer partit no ha començat de la millor manera i és que Daniel ha tingut un error imperdonable, ha perdut la pilota amb la porteria buida i Pola ha obert la llauna al cap de nou segons. Als primers compassos hi havia molt nerviosisme, hi ha molt en joc, però els culers s'havien de tranquil·litzar si volien capgirar el lluminós davant la intensa pressió dels madrilenys.

Els minuts seguien avançant i els d'Andreu Plaza cada vegada es trobaven més còmodes. Era qüestió de minuts que arribés la diana i Coelho ha estat l'encarregat de fer-ho. 1-1 i encara molt per fer.

La figura de Dídac Plana ha estat clau una vegada més i és que ha protagonitzat aturades providencials, inclús amb un penal i un doble penal aturats. I quan els culers estaven millor sobre la pista, una preciosa jugada combinada d'atac s'ha convertit en el segon. Aicardo ha estat l'autor.

La boja segona part

La segona part ha estat una autèntica bogeria i ha estat llavors quan el Palau s'ha convertit en el sisè jugador. Primer un gol anul·lat al Barça per unes mans. Adolfo ha vist una vermella per unes mans discutides i ha xiulat penal a favor. Dídac l'ha aturat, però el rebot ha acabat entrant.

Pocs minuts després, Daniel ha fet una entrada molt lletja i ha vist la vermella. Plaza no s'ho creia i de tant protestar, també ha acabat expulsat. Eren els moments més complicats dels culers que havien de sobreviure amb tres homes en pista i sense el seu tècnic. Els catalans s'han fet forts i han resistit amb un bloc que ja no s'ha trencat.

L'alegria no podia haver estat superior, Matheus ha fet un doblet i Marcenio ha acabat de sumar-se a la festa golejadora quan l'Inter ja jugava amb el porter-jugador. Al final, 5-2 just i el Barça arriba amb les millors condicions a les semifinals contra el Palma Futsal.

Imatge principal: Els jugadors del Barça celebren un gol / FCB