El nou Barça de Jonathan Giráldez ha iniciat la pretemporada de la mateixa manera que va acabar l'històric curs passat, el del triplet, com un autèntic cicló. I és que el conjunt blaugrana, sense les jugadores olímpiques, ha golejat amb un contundent 0-17 l'Elx, un equip que tot just acaba d'ascendir a la divisió de plata i que no ha estat rival per al conjunt de Giráldez.

Les blaugrana, doncs, han arrencat amb molta força l'estada a Algorfa, on l'equip de Giráldez busca agafar la forma física per firmar una altra temporada històrica. L'inici no podria haver estat millor.

Claudia Pina i Alèxia Putellas brillen en la primera part

Com indica el resultat, el partit ha tingut molt poca història. El Barça ha tardat 11 minuts a obrir el marcador, amb un gol de Claudia Pina, en el qual ha estat l'inici del festival blaugrana. El 0-2 ha estat obra d'Alèxia Putellas, que ha superat Cerdá amb un xut llunyà, i en el minut 15 ha estat el torn de Bartel. En només un quart d'hora el partit ja estava sentenciat.

El festival blaugrana no ha acabat aquí, ni de bon tros. En el minut 22, Pina ha aconseguit el 0-4 i només 6 minuts després ha completat el seu hat-trick, en aconseguir el 0-5. El Barça no ha baixat el ritme, i abans del descans han vist porteria Crnogorcevic i una altra vegada Alèxia Putellas, per deixar el resultat al final dels primers 45 minuts en un contundent 0-7.

femeni2

Les jugadores del Barça no ha tingut pietat de l'Elx / FC Barcelona

10 gols per completar la golejada

Malgrat el 0-7 del lluminós, el Barça ha continuat atacant després del descans, ja que en una plantilla tan competitiva com la de les blaugrana qualsevol oportunitat ha de ser aprofitada per guanyar-se un lloc a l'onze titular. En el minut 58 ha marcat Bruna, que acabaria amb un hat-trick, i després Graham Hansen, Aitana, Mingueza, Mariona, per partida doble, Maria Molina i Melanie Serrano. El Barça, que encara està agafant el ritme competitiu, ha tornat a brillar en el joc de combinació, una qualitat que ha estat suficient per passar per sobre de l'Elx.

femeni3

El Barça ha estat molt encertat de cara a la porteria rival / FC Barcelona

El Barça femení, doncs, ha començat la pretemporada amb moltíssima fam. Diumenge ho podrà continuar demostrant al Trofeu Joan Gamper, en el qual s'enfrontaran a la Juventus.

Imatge principal: les jugadores del Barça, celebrant un dels 17 gols que li han marcat a l'Elx / FC Barcelona