Sorpresa de les bones per als aficionats catalans i espanyols que segueixen el Mundial de motociclisme. Aquest cap de setmana, que els pilots de MotoGP, Moto2 i Moto3 corren a Montmeló, s'ha pogut veure com l'estelada s'ha convertit per uns moments en la bandera oficial de Catalunya.

La curiosa imatge s'ha pogut observar aquest dissabte al matí al Circuit de Barcelona-Catalunya, quan els pilots de Moto3 —la tercera categoria del campionat de motociclisme— han lluït una estelada a la gorra que entrega la marca Dunlop, proveïdor oficial de pneumàtics de Moto2 i Moto3.

La gorra en qüestió, que Dunlop ha entregat als tres primers classificats de la qualificació (Tony Arbolino, Raúl Fernández i Gabriel Rodrigo), tenia en el seu lateral esquerre la bandera estelada. Es pot veure clarament en la imatge que hi ha a continuació del mateix Arbolino, poleman de Moto3 aquest cap de setmana a Montmeló.

Dunlop, lluny de voler crear un conflicte polític o diplomàtic amb Espanya, ha posat per error l'estelada en el lloc de la senyera.

Una anècdota més.