Una estelada ha originat una baralla entre aficionats de l'Espanyol a la grada de l'RCDE Stadium un cop finalitzat el partit contra el Vila-real. Segons ha confirmat el diari ARA, un dels seguidors pericos ha acabat amb una cella oberta. El conflicte ha estat dissolt sense més incidència pels membres de la seguretat privada del club.

Un cop finalitzat el partit, un aficionat ha mostrat una estelada i algunes persones que es trobaven en la zona, prop del sector 120 de l'estadi blanc-i-blau (zona lateral del camp), li han començat a retreure el gest. "A partir d'aquí, ha començat tot. Hi ha hagut diverses baralles, a la grada i a les escales. Els membres de la seguretat del club han tardat diversos minuts en arribar", ha narrat un seguidor al mitjà de comunicació citat.

El mitjà de comunicació centrat en la informació de l'Espanyol PericosOnline ha afegit que "la baralla ha estat registrada pels mossos a la seva acta". A més, el club "ha identificat els agressors gràcies a les càmeres" i "prendrà mesures disciplinàries".