Quatre espanyols van ser ferits per arma blanca aquest dimecres a Roma després d'una baralla entre les aficions del Lazio i el Sevilla abans del partit entre els dos equips a l'Europa League. Tot i que al principi es temia que una de les persones accidentades corria perill de mort, finalment la Policia italiana ha recalcat que cap d'elles té ferides greus.

La baralla, que va tenir lloc al carrer Leonina, a poca distància del Colosseu, va involucrar més de quaranta persones i es va saldar amb cinc ferits: quatre espanyols i un americà, que també va ser hospitalitzat sense gravetat. Tots ells van ser traslladats als hospitals Santo Spirito i Umberto I per ser atesos per les ferides per ganivets i porres.

Les primeres reconstruccions apunten que seguidors de l'equip italià van atacar amb la cara tapada uns aficionats andalusos que es trobaven al centre de Roma en la prèvia del duel de setzens de final de l'Europa League entre el Lazio i el Sevilla. La policia de la capital italiana, però, encara no ha pogut identificar els responsables, que no han estat denunciats.