Declaracions incendiàries d'Ángel Vizcay, exgerent de l'Osasuna, durant el judici que se celebra a l'Audiència Provincial de Navarra sobre partits arreglats entre el 2012 i el 2014. Concretament explica que les xifres que es van moure per comprar partits arribaven als 400.000 euros i en la qual queda esquitxat l'Espanyol.

L'exgerent del club navarrès ha confessat que es van utilitzar diners en efectiu per "predeterminar o primar altres equips per guanyar a l'oponent o bé per determinar un resultat que fos beneficiós per a l'Osasuna". Entre els casos més destacats s'han confirmat els pagaments a clubs com Getafe (2012/13) i Betis (2013/14) perquè es deixessin perdre, cosa que va passar.

Ángel Vizcay EFE

EFE

Un empat contra l'Espanyol

També primes de 150.000 euros a Valladolid i Betis per guanyar certs partits, que donaven opcions de salvació a l'Osasuna. I amb especial èmfasi en un Espanyol-Osasuna, disputat l'11 de maig del 2014, que va acabar amb empat a un gol, prèviament pactat per 250.000 euros. I que de retruc confirmava la salvació matemàtica del conjunt perico.

Tot i això, en la primera ronda de declaracions judicials contra sis exdirectius de l'Osasuna, tres exjugadors del Betis i dos agents immobiliaris, ja s'han donat més pistes que els 650.000 euros investigats per dos partits arreglats amb el Betis.