L’Espanyol ha perdut contra l’EDF Logronyo i ha quedat eliminat de la Copa de la Reina (0-2). L’equip perico no ha estat capaç de frenar l’equip visitant i ha vist com el partit es posava coll amunt amb dos gols de Carolina Marín en 6 minuts.

Marín ha marcat el primer gol a la mitja hora del partit amb un xut que entrava per l’escaire i només sis minuts després ha marcat el segon amb un xut de falta. Kelsey Dossey, la portera debutant de l’Espanyol, no ha pogut fer gaire en cap dels dos gols.

El Logronyo ha controlat el partit i les periques no han estat capaces de remuntar el marcador advers. Amb aquesta derrota, les blanc-i-blaves es queden a vuitens de la Copa de la Reina el dia que engegava la competició.

Una nova decepció que se suma a la mala ratxa de resultats que porten a la Primera Iberdrola. Fins al moment, no han guanyat cap partit i n’han perdut 14, a més de quatre empats. El canvi d’entrenador al desembre no ha servit de revulsiu per un equip que, a cada jornada que passa, veu més proper el descens de categoria.