L'Espanyol ha aconseguit un punt insuficient a Getafe (0-0). Els pericos han fet un gran partit, però han estat penalitzats per una expulsió de Bernardo al minut 15 que ha estat injusta.

L'ex del Girona ha donat amb la mà al rival, però no era ni molt menys per ser expulsat. L'àrbitre no ho ha considerat així i els blanc-i-blaus s'han vist igual que l'Alabès l'altre dia, que van patir la vermella de Pacheco al minut 20.

L'Espanyol va ser el més beneficiat de l'anterior jornada de la Lliga. Els pericos van guanyar per 2-0 a l'Alabès i els seus màxims rivals van caure. Amb molt bones sensacions, els d'Abelardo s'han presentat al Coliseum amb l'objectiu de sumar la segona victòria consecutiva post-confinament.

Espanyol Getafe arbitre EFE

Un Getafe sense idees

Els madrilenys venien tocats després de la derrota contra el Granada i s'han presentat amb l'obligació de sumar els tres punts per seguir en posicions europees.

Coneixent el joc dels de Bordalás, tot el pes atractiu del futbol corresponia a l'Espanyol. Els catalans no han decebut als seus i han fet un gran partit, inclús han estat superiors durant alguns trams del matx.

Abans de l'aturada per la Covid-19, l'Espanyol necessitava canviar la dinàmica i els aires frescos han anat molt bé a Cornellà-El Prat. La intensitat dels catalans és molt diferent ara i els blanc-i-blaus estan disposats a aconseguir la salvació.

Partit molt complet de l'Espanyol

Embarba, Calleri i Wu Lei han provat d'obrir la llauna, però en totes les ocasions s'han trobat amb un immens David Soria. Els pericos han proposat més, han jugat millor, però sense un home menys durant 75 minuts, és complicat sumar els tres punts.

I no ha estat per escasses ocasions. L'Espanyol ha necessitat més encert de cara porteria per aconseguir la victòria que es podria haver convertit en una derrota de no ser per Diego López. El porter gallec ha tingut una doble intervenció als minuts finals clau. 0-0, un punt per cadascú, i el pròxim compromís dels catalans és contra el Llevant.