L'Espanyol ha derrotat l'Alabès (2-0) en el retorn de la Lliga amb els gols d'Espinosa i Wu Lei. Els pericos s'han trobat amb un partit molt còmode des del principi en què han jugat 70 minuts amb un home més. Els catalans segueixen cuers, però s'apropen a les posicions de salvació.

L'Espanyol, beneficiat per l'aturada

Si hi ha un equip que ha sortit beneficiat per l'aturada pel coronavirus, aquest és l'Espanyol. Els blanc-i-blaus necessitaven canviar de dinàmica i aquest dissabte han demostrat que es volen quedar a Primera Divisió.

Marc Roca Espanyol Alabes EFE

La situació dels pericos segueix sent crítica, però els d'Abelardo han fet un gran pas amb la victòria contra l'Alabès. El partit s'ha posat de cara des dels minuts inicials i és que Pacheco ha vist la vermella al minut 20 per agafar la pilota fora de l'àrea.

Els catalans han dominat des de llavors totes les facetes de joc i han començat a generar ocasions de gol. Roberto, el substitut de Pacheco sota pals, estava sent l'home del partit i era un mur.

Molt superiors

Fins que ha arribat Bernardo Espinosa i ha obert la llauna. L'ex del Girona ha avançat l'Espanyol abans del descans i Abelardo respirava tranquil.

Tot i la superioritat dels blanc-i-blaus, la distància era mínima i no es podien relaxar. Wu Lei ha decidit sentenciar el matx amb una gran definició i ha deixat l'Alabès vist per sentència.

Espinosa Didac Javi Lopez Espanyol Alabes EFE

L'entrenador asturià ha utilitzat el control del partit per donar entrada a un Raúl de Tomás que havia tingut molèsties i a Sergi Darder.

Els minuts anaven passant i passant i l'Espanyol estava cada vegada més a prop de sumar els tres punts fins que l'àrbitre ha xiulat el final.

Com ja s'havia vist en els partits de divendres i dijous, no hi ha hagut públic a les graderies com a mesura de prevenció de la Covid-19, els jugadors sí que s'han pogut abraçar en les celebracions dels gols, i les persones que no estaven sobre el terreny de joc portaven mascareta. Aquesta és la nova normalitat i a l'Espanyol li agrada.