L'Espanyol ha tornat a agafar la bona dinàmica que ha de servir per aconseguir l'objectiu de pujar a Primera Divisió. Els blanc-i-blaus han golejat el Fuenlabrada (4-0) a l'RCDE Stadium aquest dijous després d'un doblet de Raúl de Tomás i d'una expulsió als primers minuts, i segueixen líders a la Segona Divisió.

El club perico ha tingut el gran benefici que Nteka ha estat expulsat al minut 17 després que el VAR certifiqués que el futbolista havia tocat la pilota amb la mà a la rematada de RDT. Targeta vermella i penal favorable que no ha fallat el davanter.

El conjunt madrileny no ha tingut el seu millor dia i Pinchi s'ha hagut de retirar per lesió. Davant d'aquest panorama favorable, els blanc-i-blaus han volgut posar la via directa i Embarba ha fet el segon gol abans de la mitja hora de joc i Pulido, en pròpia porta, ha posat el 3-0 abans del descans.

L'Espanyol ha estat superior en totes les fases del joc durant el primer temps i ho tenien tot controlat per emportar-se els tres punts. Amb un còmode 3-0, els de Vicente Moreno han baixat una marxa més, RDT ha fet el quart i últim gol, firmant un doblet, i ha sentenciat el Fuenla.

Els pericos han tingut més ocasions per ampliar el marcador, però Wu Lei no ha estat encertat de cara porteria. Diego López ha tingut una tranquil·la tarda a l'RCDE Stadium.

El Girona remunta

D'altra banda, el Girona i el Sabadell es van veure les cares aquest dimecres en una jornada entre setmana de Segona Divisió que ha aprofitat l'aturada de seleccions per seguir sumant partits.

TUIT Girona Sabadell

Gironins i sabadellencs van firmar un empat (2-2) després que Molina obrís el marcador amb un gol al minut 8. Gumbau va tornar a posar les taules al lluminós, però Molina va voler fer mal i va marcar abans del descans. El del Sabadell va fer d'aquells gols que se'n diuen psicològics i que perjudiquen el rival. El Girona es va poder refer i Samu Saiz va fer el 2-2 per acabar així el partit i repartir-se un punt per a cadascú.

Imatge principal: Els jugadors de l'Espanyol celebren un gol / RCD Espanyol