S’ha acabat l’Europa League per a l’Espanyol. Els Wolves han estat superiors als blanc-i-blaus en els setzens de final del torneig tot i la victòria perica d’aquest dijous (3-2). Calleri s’ha reivindicat amb un hat-trick en un duel que ha estat més aviat avorrit, de joc lent i amb domini altern. El triomf ha de suposar una injecció de moral per a la Lliga.

Sense miracle

L’Espanyol necessitava un miracle per remuntar un 4-0 i la Verge Maria no ha aparegut. Abelardo és conscient que tots els esforços s’han de centrar exclusivament en la salvació a la Lliga i és per això que tant en l’anada com la tornada dels setzens, ha presentat la segona unitat perica.

Calleri Rui Patricio Espanyol Wolves EFE

La derrota a Valladolid va fer molt mal i l’Espanyol ha sortit aquest dijous davant la seva afició amb la intenció de fer un bon partit i acomiadar-se de l’Europa League de bona manera. Els aficionats pericos van haver d’esperar dotze anys per tornar a veure el seu equip al Vell Continent i ara tornar a disputar aquesta competició no és una prioritat.

La situació dels blanc-i-blaus segueix sent molt crítica, la salvació és a cinc punts i el pròxim rival és l’Atlètic de Madrid. Els de Simeone visitaran l’RCDE Stadium diumenge i els pericos haurien de sumar els tres punts per donar un cop d’efecte. Seria una alegria per a l’equip i per als aficionats per lluitar pel final de temporada.

Adama Imparable

Aquest dijous, Calleri ha aprofitat els minuts per marcar un doblet. Amb la primera diana, al minut 15, l’Espanyol ha començat a somiar amb una èpica remuntada, però Adama Traoré s’ha encarregat d’eliminar qualsevol esperança. L’ex del Barça ha posat les taules al marcador i ha demostrat per què és un dels jugadors de moda.

Abelardo Espanyol Wolves Europa League EFE

L’extrem del Wolves ha estat imparable aquesta tarda i els jugadors blanc-i-blaus no trobaven la manera de frenar-lo. Per força no el tombaven i per velocitat no l’agafaven, Adama ha estat un autèntic maldecap. Aquestes ocasions, però, eren les més mínimes i el joc era més aviat avorrit per ambdós conjunts.

Calleri ha fet el seu doblet de penal, però Doherty no volia permetre el triomf local. De fet, Neto ha tingut el 2-3, però ha fallat incomprensiblement a porteria buida. Qui no ha errat ha estat Calleri que en els últims minuts ha fet l'hat-trick. El partit de tràmit ha finalitzat i ara, sí que sí, l’Espanyol ha de posar-se al 110% en la Lliga. No hi ha més excuses.