Espanya ho ha aconseguit, ja està classificada per l’Eurocopa de 2020. La selecció espanyola ha empatat contra Suècia en el temps afegit gràcies el gol de Rodrigo i ha sumat el punt necessari per ser en el torneig europeu. Els de Robert Moreno han patit de valent, però ja poden respirar tranquils.

Amb el record de Noruega

Espanya havia de vigilar a terres nòrdiques perquè en l’últim compromís van empatar el matx contra Noruega. Un gol a l’últim minut de King va eliminar la possibilitat que els espanyols es classifiquessin per l’Eurocopa, però aquest dimarts tenien una nova oportunitat per aconseguir aquest objectiu.

Suecia gol Espanya Eurocopa EFE

El record d’Espanya de la seva última visita a Suècia no és gaire agradable. I és que, amb Luis Aragonés al capdavant, la Roja va perdre per 2-0. Robert Moreno tenia la idea que no podia tornar a passar el mateix que el dissabte i per això han sortit al terreny de joc a menjar-se el món.

Thiago Alcántara ha fallat una ocasió imperdonable i minuts després, Rodri ha tingut una altra oportunitat d’obrir la llauna, però els espanyols han decidit complicar-se la vida. Els suecs s’han trobat més còmodes al terreny de joc després dels errors dels de Moreno i han començat a generar perill sobre la porteria del sempre qüestionat David de Gea.

El porter del Manchester United ha sostingut l’equip amb aturades increïbles fins que no ha pogut fer res amb el gol de Berg. De Gea s’ha lesionat i ha hagut de retirar-se del camp, però les seves actuacions sota els pals l’han fet redimir-se. Espanya ho ha intentat fins al final a la desesperada i Rodrigo ha obtingut el premi en el temps afegit.

Alegria espanyola que certifica la classificació per l’Eurocopa de 2020.