Espanya va remuntar contra Rússia. Roberto Bautitsta va debutar a la Copa Davis amb una derrota contra Andrey Rublev, Rafa Nadal va igualar l'eliminatòria i Marcel Granollers i Feliciano López van guanyar la sèrie als dobles.

Van ser sis hores i quart de tennis en què l'últim partit va acabar prop de les dues de la matinada. López i Granollers van vèncer Karen Khachanov i Rublev per 6-4 i 7-6 (5) en una hora i 19 minuts. El públic present a la Caja Mágica va animar fins al final en un calendari que es presenta molt ajustat.

Granollers va estar inspirat en la nit d'aquest dimarts i es va entendre a la perfecció amb Feliciano. Amb aquesta victòria, Espanya encara el partit contra Croàcia d'aquest dimecres amb optimisme. Els croats van perdre per 3-0 contra Rússia.