No és la millor manera de començar. La selecció espanyola ha empatat contra Grècia en el primer partit per a la classificació del Mundial del Qatar de 2022 després dels gols d'Álvaro Morata i Bakasetas (1-1).

Estrena a la classificació del Mundial de 2022

Luis Enrique no ha presentat el seu millor onze contra els grecs i s'ha deixat jugadors importants a la banqueta com Sergio Busquets i Jordi Alba, que estan a un nivell espectacular ara mateix al Barça, com van demostrar a Anoeta

Celebracion gol Espana Clasificacion Mundial 2022 EFE

Celebració del gol / EFE

Els espanyols han estat superiors en tot moment, amb una possessió del 80%, però amb molta poca efectivitat de cara a porteria. Només dos xuts entre els tres pals i un d'ells ha estat el gol de Morata. L'entrenador asturià haurà de revisar-se aquest duel per mirar de buscar més encert per als pròxims compromisos.

Morata ha fet un gran gol després del travesser d'Olmo. El perill s'ha acabat al minut 33 després de la diana del davanter de la Juventus. Moltes passades i molt control, però no serveix de res si no hi ha gols.

Sergio Ramos ha estat substituït al descans i ha entrat Íñigo Martínez, que ha estat el protagonista de la segona jugada del partit. El defensa de l'Athletic ha fet un penal i Bakasetas no ha fallat des dels onze metres. Dos anys després, o el que és el mateix, 710 minuts després, Espanya ha tornat a encaixar un gol a casa. L'anterior també va ser de penal i comès per Martínez.

Debut de Pedri

La roja no ha estat capaç de generar més ocasions de perill a Granada. Luis Enrique ha fet debutar a Pedri i Bryan Gil, però els joves tampoc han pogut fer el gol que donés els tres punts. Recordem que el blaugrana és una de les grans sensacions de la temporada a la Lliga i Luis Enrique el va cridar per primer cop per participar amb l'absoluta. A la segona meitat també han entrat l'exblaugrana Thiago i Oyarzabal, però no hi havia manera de tornar a perforar la porteria grega.

Un punt per a Espanya i un altre per a Grècia en aquesta estrena de la classificació del Mundial de 2022. Els de Luis Enrique no es poden complicar la vida en els següents duels contra Geòrgia i Kosovo i veurem si el seleccionador espanyol decideix modificar el seu pla i la seva alineació.

Imatge principal: Luis Enrique durant el partit / EFE