La selecció espanyola ha empatat a última hora contra Alemanya (1-1) en el primer partit de la segona edició de la UEFA Nations League. Es tracta d'un torneig que es va iniciar la temporada 2018-2019 i en què Portugal va ser la primera campiona.

Un gol de Gayà en l'últim minut del partit ha servit per revertir la diana de Timo Werner. Per tant, Espanya i Alemanya es reparteixen un punt cadascú en un grup on també hi són Suïssa i Ucraïna. El matx dels espanyols no ha estat dolent, però no han aconseguit trobar el gol de cap manera fins al final. Una de les notícies positives és que Ansu Fati, la jove promesa del Barça, ha debutat amb l'absoluta aquest dijous.

Luis Enrique trist enfadat Espanya seleccio espanyola uefa nations league EFE

Luis Enrique durant el partit contra Alemanya / EFE

Segon internacional més jove

L'extrem blaugrana s'ha convertit en el segon internacional més jove en debutar amb 17 anys i 308 dies. Per davant d'ell hi ha Ángel Zubieta que es va estrenar un 26 d'abril de 1936 amb 17 anys i 283 dies.

Alemanya celebra gol Espanya Uefa Nations League EFE

Els alemanys celebren el seu gol contra Espanya / EFE

Fati ha volgut aprofitar els minuts que li ha donat Luis Enrique i ha mostrat una gran versió. De fet, ha estat un dels millors del segon temps i no ha pogut marcar el seu primer gol perquè Sergio Ramos ha fet una falta just abans de la seva rematada.

L'entrenador asturià ha volgut rejovenir la plantilla de la roja amb la incorporació de jugadors com Fabián, Pau Torres, Gayà i Ferran Torres. Aquests futbolistes juntament amb els veterans han ofert una bona imatge, però que ha estat insuficient per derrotar el conjunt de Joachim Löw.